- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Hali. Vettem egy x3 455 öt, az alaplap egy Gigabyte UD3 770 . kövi a problémám : bekapcsolom az ACC -t az rendben van de nem történik semmi. azt hiszem a magfeloldáshoz hybridre kell állitani a firmware verziót vagy minek hivják--ezt meg is tettem.. ezután ujraindul a gép, az alaplap felismeri a procit mint B55 . megvan a 4 mag is, és elindul a win töltés, aztán gép újraindul. gondoltam megnézem ha letiltom a 4dik magot , akkor is ez van e, mert egy Phenom II x3 még mindig jól hangzik ennyiért
na de ugyanaz történik... sőt ha a 0-ás mag kivételével(amit nem is lehet) MINDEN magot letiltok akkor is ujraindul win töltésekor a gép.. Jól sejtem hogy akkor valami más rész is (mondjuk a 3adszintű cache ?) hibás ? Van mód arra hogy ezt kiteszteljem mi miatt nem megy ?
esetleg valaki akinek giga lapja van leirná nekem pontosan mit állitsak és hova ?
mijen feszeket, meddig állitsak , és van e arra mód hogy a cachet letiltsam (hátha az a rosz)-egy 4 magos athlon 2 még mindig jobb lenne mint egy 3 magos
a válaszokat előre is köszi -
Diniboy
aktív tag
válasz
joker1220 #4650 üzenetére
Köszi
havernak néztem ki me szeretné olcsón lecserélni a bartonos rendszerét , lassan itt az idejeelég jó áron juthatna hozzá egyhez (7K) , de nem akartam javasolni megvételre , mert nem amd 770 es mint az én UD 3 am. azóta már találtam tomshardwares tesztet is ahol ienbe unlockolnak egy x2 555 BE- t.
lassan kialakul nekem is a a dolog veszek kiskerböl egy x2 555 öt (HDZ555WFGMBOX) 18 K körül és megnézem az AAC -t ha megy örülök, ha nem megy sajnálkozok egy sort és megnézem az easytune 6al meddig megy stabilan, aztán amit bir bir
a 2,4 Ghzes athlon x2 után mindenféleképpen jobb lesz , aztán kivárom vele mig euroövezet leszünk -
Diniboy
aktív tag
sziasztok.
haver kinézett egy GA-M720-US3 iet. ebben van AAC ? nem találom a specifikációk közt de lehet csak vak vagyok -
Diniboy
aktív tag
köszi szépen
-
Diniboy
aktív tag
A procis kérdéseim, bár kissé offtopik, de még mindig inkább ide vágnak mint a mien procit vegyek topickba: szóval annak fényében hogy mire kell, és szeretném meguszni olcsón de jó is legyen , meik lenne a nyerő ? :
-AMD Athlon II X3 455 BOX ADX455WFGMBOX ez 16K körül, aktiválva a 4dik magot is ha mákom van
-egy nagyonnagyon olcsó ámde tutira nem moddolható X2 555 HERR Z mestertöl
-vadiúj AMD Phenom II X2 555 dobozos Socket AM3 Black Edition boltból 20K körül, ami ugye nem biztos hogy nem marad X2 , és a 20 K az a legteteje lenne amit rá tudok szánni, de jobb lenne occoért :S
-esetleg valami egyéb ami elkerülte a figyelmem és most best buy vétel, azt tudom hogy tuningolás nem igazán megy hiába olvasom naphosszat a útmutatókat amik itt vannak-lehet mégiscsak máshova kellett volna irnom, de mikor elkezdtem még az unlockrol akartam kérdezni, de majd eszembe jut az is
ja igen tehát itt az árak ismeretében a felárért cserébe amivel többe kerül a bolti megéri az esély hogy kapok ingyen magot ?mert ha annyi rá mint a lottó 5ösre akkor esetleg az eleve 3 magos x3 talán jobb választás ? néztem teszteket is, de nem igazán tudok dönteni mit vegyek
-
Diniboy
aktív tag
Sziasztok
Segitség kellene , döntésképtelen vagyok (mint mindig mikor hardwaret kell vennem) és ilyenkor ez a legjobb hely ahova jöhet az ember
szóval szeretnék valami időtálló procit az alaplapomhoz ami egy GA MA-770 UD3
az aláirásomban szereplő Athlon II x2 már nincs, elpasszoltam öcsémnek, mert elég régóta tervezem több magos proci beszerzésétegy ősöreg x2 4600+ van és hát akármilyen igénytelen vagyok a grafikára de nem bírom tovább
leginkább játék a fő felhasználási terület és minél olcsóbban meg kellene úszni ezért figyeltem fel erre a topicra ,mondván hogy ami ingyé van az nagyon olcsó+2 mag ingyen, jobb mint a Tecso
szóval a kérdéseim:
Oliverda a AMD K10/K10.5 túlhajtási útmutatójában linkelt egy képet itt honnan derül ki melyik Athlon II Deneb magos ? a bekeretezett részen az utolsó 2 betű számít ?
mert akkor feltehetőleg ezek az Athlonok is Deneb magosok voltak ?
majd lesz konkrét cpu-s kérdésem is, de egyenlőre ennyi elég ide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged