Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
mozso
senior tag
Egyebkent nem igazan ertem ezt az AMD vs. Intel harcot. Majd az osszes hazai forumon megy ez az ''enyem jobb'' stilusu harc. Mindket gyartonak voltak jo es rossz pillanatai. Az, hogy most az AMD ar/teljesitmeny viszonyban jobb, illetve azonos aru CPU-k eseteben teljesitmenyben is...nos ez mindenki szamara elonyos kellene legyen. Igy van piaci verseny, az arak sem szaladhatnak az egbe, a gyartok ra vannak kenyszeritve a fejlesztesre.
Nem ertem, hogy mitol lesz valaki valamelyik oldalnak annyira rabja, hogy ilyen hozzaallast tanusitsanak (akinek nem inge ugye...). Aki megengedheti maganak az vegye a jobbat, aki pedig nem, annak nem kellene fikaznia a masik oldalt, csak azert mert az jobb, viszont O maga nem engedheti meg maganak. Szerintem semmi ertelme elkoteleznie valakinek magat az egyik oldalon ''csak azert, mert''. En sem leszek szivbajos AMD-re atterni, de ha az Intel idokozben valami hasznalhatobbat hoz ki, akkor meg arra fogok valtani. Ez mar csak igy megy. De ettol meg nem szolom le egyik oldalt sem.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH! Darts
- Autós topik
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest