- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
ra^ven
senior tag
up
-
ra^ven
senior tag
Havernak van 1 feltettem 200*11 re 1,65V -ra és meglepően stabilnak bizonyult.
Viszont nem tudom a magyar windows átka-e de nehany alkalmazás kegyetlen lassan indul be szokatlanúl lassú, mondjuk ez procihúzás előtt is így volt, valaki valami 5let? -
Nagymedve
csendes tag
Sziasztok! Nekem 2600+ os Sempronom van.De nem vágom mikor és mért kell emelni a volt -ot.Az h emelni kell az miben nyilvánul meg ??
Előre is köszi. -
matosan
csendes tag
Igazad van . Megnézném azt az APEHest aki a gépembe matat.
-
atosz
őstag
Hat aztan... eladod, a penzbol meg vehetsz egy kisebb Tbredet, ami joval nagyobb teljesitmennyel fog teged megorvendeztetni.
Lenyeg, hogy a papirjat tartsd meg, gondolod ha esetleg jonnenek ellenorizni, akkor szetszedetnek veled a gepet?
Ha esetleg vkinek szurja a szemet, kilehet moderalni. -
matosan
csendes tag
Kösz de sajna sulinetes. Azért még próbálkozom.
-
atosz
őstag
Vszeg egy antituning peldanyod van akkor.
Ez van, nem kotelessege tudnia menni nagyobb orajelen. En azt ajanlanam, hogy szerezz be vmi lockmentes Tbredet, lehet az akar 1700, 1800+os is, aztan belovod X*200-ra es kesz. En nem ajanlanam a szabvany PCI ertekektol valo elterest.
-
matosan
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám a sempron 2600+ procimmal. Lényegében nem lehet húzni. 170 FSB felett kifagy a gép. Alapból a hőfoka 51 fok. Amit gy kicsit soknak tartok. Az alaplap sajnos nem PCI lockos így csak 180 -ig akartam felpörgetni. Próbálkoztam feszemeléssel is az eredmény u.a.
Hálás lennék ha tudnátok segíteni. -
Narancs
őstag
válasz
antikomcsi #24 üzenetére
mert a CPU-Z a sempront TBredB -nek látja, azért kavarodott meg sztem...
[Szerkesztve] -
c.zsolti
őstag
válasz
antikomcsi #22 üzenetére
azt már írta, hogy T-bred
-
antikomcsi
veterán
válasz
Carpediem #14 üzenetére
Na, most akkor tisztázzuk, hogy mi az alap. Ha 12.5x166, akkor annak semmi köze a sempronhoz, az egy TbredB. ha 11x166 akkor sempron. De a procira rá van írva ha sempron, azt azért láttad, vagy nem?
Ha TbredB akkor 10.5x200-at lődd be 1.7V elég, ha sempron akkor valószínűbb, hogy záras, meg kell próbálni a 11x200-at. -
c.zsolti
őstag
válasz
antikomcsi #19 üzenetére
Ezt gyanítottam én is. Akkor valami simlis procit vett a srác, mert neki 1,7V az alapfesz.
[Szerkesztve] -
c.zsolti
őstag
Létezik egyáltalán hivatalosan 1,7V alapfesztültésgű K7-es proci?
-
Narancs
őstag
válasz
Carpediem #14 üzenetére
Talán azért mert 2088 az nem az alap freki...
2600+ sempron alapon 1826MHz -es ha jól tudom.
Próbáld meg 11*166 -on, mert ez az alap, így mennie kell alapfeszen.
Azért látja T-bred B nek a CPU-Z mert valóban ugyanaz a mag van rajta mint TbredB -n, csak épp más néven jött ki...ennyi...
Én inkább az FSB -t emelném a helyedben, nem a szorzót...200as FSB -vel alapszorzóval (11*200) szépen menne!
[Szerkesztve] -
Carpediem
aktív tag
jah és a proc nem Sempron hanem Athlon xp throg B
n emvolt moddolva a proc!
ha a feszt automatára teszem folyton kifagy!
ha 1,725-re teszem nagyobb terhelés alatt (3DMark03) fogja magát és restart!
Most rátettem 1,750-re itt már úgynéz ki stabil lefutott a 3DMark03 (5900-as eredménnyel) ) de attól függetlenül még mindig nem értem ha alapon megy a proci miért kell neki feszt emelni...!
3Dmark után 51fok
CPU-z:
Voltage: 1.792 v
Core Speed 2088.1 Mhz -
Zsolty
tag
na ja.
-
ftc
nagyúr
Hát ja eg kicsit átvolt moddolva,amit a te lapod nem birt.
-
Carpediem
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
Alapórajelen próbáltad alap frekivel? Egy Sempronnak nem törvényszerű, hogy bírnia kell a 200-as fsb-t, mivel 166-os...
Szvsz így elsőre úgy tűnik, kábított a tag, és nem bírja a 200-as fsb-t. Van ilyen.
Ha ez megnyugtat, én ha akarnám, és a proci bírná sem tudnám 200-on járatni, mert az alaplap helyből nem engedélyezi a tuningot. De különösebben nem bánom, mert stabil
[Szerkesztve] -
Carpediem
aktív tag
hali!
tegnap vettem a procit betettem a lapomba (ASUS A7N8X-Deluxe) elindul a win (Windows XP Prof.) és az üdvözlőképernyőnél lefagy!
gyanúsnak tűnt hogy alapból 1,700V-ot ad neki!
megpróbáltam 1,725 ekkor gyönyörűen ment... ismétlem minden alapon 166*12,5
akitől vettem aztmondta bírja a 200-as fsbt... nálam nembírja ezekszerint
van valami tippetek mitől nem megy alapon alap frekivel..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest