- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Ha kell[link]
-
nya??
-
6800+ os 8 magos iazura magos x2-t mikorra tudsz hozni, nálunk a faluban a pécé boltban (ahol mellesleg zöldségkereskedés is üzemel) már volt 2 db, de elvitték a dolgos földművelők
.
Na mind1, mi várunk várunk várakozunk -
westlake
félisten
jelenleg semmi sincs elado
biztosak lehettek benne, hogy szolni fogok, ha kapok valamit -
Petya25
őstag
4200+ -os van esetleg?
-
YODA mester
senior tag
Most van itt valami eladó..?
-
cudar07
senior tag
szisztok
ne haragudjatok
de mi az hogy saját kupak meg kupak nélkül?
előre is köszi -
Na akkor most van vmi, vagy nincs, és ha nincs akkor mikor lesz?
-
-
westlake
félisten
meradjon a mi titkunk
abbol viszont amit eddig irtal, arra lehet kovetkeztetni, hogy kaptal full ingyen egy x2-t.. ez meg ne terjedjen el rolam, ha egy mod van ra
mod: ha valaki talakozik velem nehanyszor, akkor ugyis belatja, hogy en meg ahhoz is hulye vagyok, hog ybarkit is atverjek.. ja, meg az aldott jo szivem sosem hagyna, hogy galadsagot kovessek el
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
válasz
westlake #291 üzenetére
Hát, amíg meg nem ismertelek kicsit addig nekem is fontos volt a papír, meg azérintetlen csomagolás, meg ilyesmi. Már lassan nem is emlékszem, pedig csak 2-3 hete volt. De azóta...
Soha nem tudom, hogy el szabad-e ''köpnöm'', hogy velem hogyan viselkedtél?! (még máltai szeretetszolgálatnak néznének téged, vagy engem seggnyalónak)
-
westlake
félisten
jaaaaaaj,,, elvitteg a dragaszagaimat
valhogy nyugodtabban hajtottam alomra a fejemet azzal a tudattal, hogy az asztalon ott var 3-4 x2
[Szerkesztve] -
Zamery
senior tag
válasz
westlake #297 üzenetére
Jóóó.
Akkor ha előbb nem tudunk találkozni maradjon a hétfő. A nap folyamán bármikor jó lenne, de Vasárnap azért még felhívlak, és pontosítunk ill. megbeszélhetünk egy időpontot.
Ha előbb tudom meg hogy még aktuális a dolog akkor elmentem volna ma érte, holnap viszont nem érek rá, marad a Hétfő.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
az a baj, hogy a legtobben csak mondogatjak, hogy majd elviszik a procit, aztan mar arra sem emlekszem, hogy ezt ki gondolja komolyan es edetleg kinek okozok csalodast, ha kozben megis eladom masnak
valoszinuleg ezentul ugy lesz, hogy az viszi, aki eloszor szol es eloszor fizeti.. -
Zamery
senior tag
válasz
westlake #272 üzenetére
Érdekelne egy dobozos X2 3800+ -os proci. Lenne 3 kérdésem:
A dobozban van e hűtő? (Nem baj ha nincs....)
A korábbi hozzászólásokból gyanítom, hogy ezen a saját kupakja van. Igaz-é ez?
És végül:
Hová vihetem a 70k-t?
Az Oktogon környékén lakom, és ha erre jársz holnap...
Bár mondjuk mindegy, holnap felhívlak és megbeszéljük....
Remélem még nem adtad el...... -
laci06
senior tag
most nem azért de westlake elég régóta itt van és ha jól tudom még garigondja senkinek se volt vele
nyugodtan menjél el a mistralba ott adnak papírt de a garival már gondod lesz)
-
westlake
félisten
jol esik, hogy vannak olyan emberek, akik azert jo velemennyel vannak rolam es megbizhatonak tartanak
de igazabol az a meglatasom, hogy ez egyaltalan nem befolyasolja, hogy valaki vesz-e tolem ''papirtalan'' procit..
-
-
westlake
félisten
csak azert bejottel, hogy ezt kozold?
egyebkent egyaltalan nem vagyok kenytelen elfogadni.. engem nem zavar ha nem veszik meg tolem.. ezek a szabalyok, ha ''ok'' nem fogadjak el, akkor elmennek a boltba es megveszik ott.. szepen is nezne ki, ha nekem kellene alkalmazkodi.. ott meg azert nem tartok
ja, sokan masok meg nem azt tartjak fontosnak, hogy legyen egy papirjuk, mert az ''biztonsagerzetet'' ad.. szerinted haa ezen mulna, akkor nem mennek oda egy hamis szemelyivel? de egyaltalan nem errol van szo..
valakinek az a fontos, hogy mukodjon a proci es kesz..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
nem nincs rendben.. mar tobb helyen is hangoztattam, hogy semmilyen papirt nem irok sem meg, sem ala.. ha valaki nem jut tul azon, hogy a processzort hasznalja, nem pedig a pairt, akkor... lehet, hogy bennem nem bizok mert nem ismer, de te azert mar eleget lattal itt... benned sem bizik?
-
hmm, 60 barátságos ár érte
-
westlake
félisten
megint van ket darab x2 3800+ -os..
dobozos, kiprobalt 70k
oem, nem sajat kupakos 60k -
Speed
addikt
X1800XT-d nincs hozzá véletlenül meg valami jó lapod
-
westlake
félisten
lesz egy oem 4400+ , nem a sajat kupakjaval..
kinek kell? 90k -
westlake
félisten
kinek kell egy 4400+ bobozos 100k.ert?
-
westlake
félisten
meg mindig megvan a dobozos es az oem 3800+
-
westlake
félisten
válasz
* GeniuS * #243 üzenetére
nem 3200-es?
-
anulu
félisten
westlake! régebben beszéltünk a kupaktalanításról. sikerült megoldanom, hogy a Zalmanom alá is fel tudjam rakni a qpaktalan procit
amúgy egy 3800+ lehet, h majd érdekel, de az legkésőbb jövő februárban leszle vagyok gatyásodva
-
* GeniuS *
tag
Hy neke mis westlaketől van a proci és nem a saját kupakja van rajta hanem egy 3500 venice és királyul repeszt...Up neki
-
westlake
félisten
most megmondom, hogy a azok a 4400+ -os procik oem procik lesznek es nem a sajat kupakjuk lesz rajtuk... ne keredezzetek, hogy miert, nem akarom tudni, hogy mit csinal az akitol kapom..
[Szerkesztve] -
Van még 4400+, vagy értetlenkedjek itten
-
gayer
aktív tag
3700+(San Diego) dobozos 1év garral beszámolsz?
-
westlake
félisten
van egy 3800+ dobozos (de a dobozt lenyulnam) 80k
es egy oem 3800+ 75k -
Chieftec
őstag
Illetve milyen címen? westlake@vipmail.hun vettelek fel.
[Szerkesztve] -
realist
őstag
most akkor van még valamilyen x2 vagy nincs
-
westlake
félisten
egyik sem lesz bontatlan, mivel en kenytelen vagyok kiprobalni oket... csak akkor van ra gari, amikor atadjak a cuccot... ket nap mulva mar nincs.. nem szivesen bukuk be 100k-t
[Szerkesztve] -
Chieftec
őstag
4400+ nálam ejtve, 3800+ kell de ezt már a dillerrel megbeszéltem.
-
Speed
addikt
Engem is érdekelne mikor lesz 4400+
mert má lassan raknám össze a configot
-
Chieftec
őstag
Szintén, bontatlan 4400+ os dobozos 100K ért érdekelne. Előreláthatólag mikor lesz kb?
mod: 1 év garit adsz rá ugye?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest