- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Aktív témák
-
-
marcee
addikt
válasz
westlake #291 üzenetére
Hát, amíg meg nem ismertelek kicsit addig nekem is fontos volt a papír, meg azérintetlen csomagolás, meg ilyesmi. Már lassan nem is emlékszem, pedig csak 2-3 hete volt. De azóta...
Soha nem tudom, hogy el szabad-e ''köpnöm'', hogy velem hogyan viselkedtél?! (még máltai szeretetszolgálatnak néznének téged, vagy engem seggnyalónak)
-
Zamery
senior tag
válasz
westlake #297 üzenetére
Jóóó.
Akkor ha előbb nem tudunk találkozni maradjon a hétfő. A nap folyamán bármikor jó lenne, de Vasárnap azért még felhívlak, és pontosítunk ill. megbeszélhetünk egy időpontot.
Ha előbb tudom meg hogy még aktuális a dolog akkor elmentem volna ma érte, holnap viszont nem érek rá, marad a Hétfő.
[Szerkesztve] -
Zamery
senior tag
válasz
westlake #272 üzenetére
Érdekelne egy dobozos X2 3800+ -os proci. Lenne 3 kérdésem:
A dobozban van e hűtő? (Nem baj ha nincs....)
A korábbi hozzászólásokból gyanítom, hogy ezen a saját kupakja van. Igaz-é ez?
És végül:
Hová vihetem a 70k-t?
Az Oktogon környékén lakom, és ha erre jársz holnap...
Bár mondjuk mindegy, holnap felhívlak és megbeszéljük....
Remélem még nem adtad el...... -
-
-
* GeniuS *
tag
válasz
westlake #134 üzenetére
Te aztán jól megfogalmaztad
Engem 90% h érdekell a proci csak előtte el kell adnom az inteles konfigom..Nem tudsz vkit akinek kellhet: P5wd2 Premium 2*512 ddr2 corsair 675mhz (2volton 4-4-4-7 780mhz) P4 640es 3,2 intel @ 4,4
Mert egy msi k8n diamond lapot vennék ezzel a procival.Az msi lap aktiv hűtői nem túl hangosak??. Tom h nem ide tartozik de mégis
Köszi!
[Szerkesztve] -
Templomegere
senior tag
megszámoltam 940 van neki ..... szeret-nemszeret alapján az utolsót kihúztam , így már 939 lába van
forrasztottam rá vezetékeket , persze okosan , most már csak a lábkiosztásal van egy kis bibelődni valóm , de menni fog érzem !
De hogy te mekkora egy állat vagy .... mondtam hogy ne visszintesen vágd ketté a procit , hanem függőlegesen . ehh beszélhetek én neked.....
Padavan .....
ha a kupakot tökéletesre akarod pucolni ajánlom a coca-cola-t de nem a light szart ..... a cukrosat csapd oda neki)) olyan lesz 3 húzás után mint a tükör !
Higgggggyé nekem padavan
110-ért még én is megveszem pedig én templomegere vagyok ..... -
g4dg3t
senior tag
Emlexem az elso mod tech hall-on ki volt allitva a HOC jovoltabol az elso europai A64-es rendszer...igenigen ez volt akkoriban az egyetlen A64 conf europaban...szal az telleg kuriozum volt...odajott egy afroamcsi csoka es meg akarta venni kilora a gepet
Nem igazan ertette h AMD bacsi kiallitani kuldte a cuccost egy europai turnera...o mindenaron haza akarta vinni.
Na szal biztos lesz vmi elvetemult aki elviszi
Ingyen UP! (vigyetek mert west ehenhal...)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest