- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztosan valami hiba lehet a hardveres gyorsítással.
i5 4570 (valami intel 4600 lassítóval) is van dropped frame, és 50% körül terheli a procit. Chrome legújabb és HTML5 módba megy a lejátszó.
Elvilekben pont az lenne a lényege a html5-el hogy normálisan menjen és ne a flashre legyen bízva a lejátszás. Valamit elrontottak vagy a driverben vagy a chrome-ban. -
Francia91
veterán
Nekem a notimon nem szaggat, pedig 5 éves hardver
Intel Core 2 Duo P9700, Intel GMA 4500 MHD (+ ATI Mobility Radeon HD3650, az Intel IGP-vel próbáltam a videót), 8 GB RAM, 120-as SSD.
Opera böngészővel néztem -
-
-
A Gázos
csendes tag
Nekem jól ment a szerelés, pedig ritkán bütykölök gépet, csak 2-3 ++ évente. Most tönkre sem ment a régi, csak a kalandvágy dolgozott.. Jól szerelhető ház, még az optikai meghajtó helyére is gondolkodom valami USB kivezetésen. Az alaplapi tápkábel lehetett volna kicsit hosszabb.
iMaverick! Jó kis ház ez szerintem, benne egy 3,5-es vinyó, meg egy ssd.
-
A Gázos
csendes tag
Köszi, én is a 1350-et vagy 1360-at nézegettem, és én sem szeretnék sokkal többet adni házért. Van egy 3,5-es vinyóm, meg egy ssd-m. Biztos sokat nézegetted a házakat, a 1360-ba szerinted befér a két meghajtó? Megoszlanak a leírások. Ez a baj a nettel, nem lehet megfogni a cuccot..
Fogyasztást mértél? Én a csendesség miatt kerestem ilyen passzív tápost. Vettem már egy kűlső ODD-t de esetleg később bővíthető lehetne belsővel. Vagy egy átalakítóval elfoglalom az ODD helyét az egyik meghajtónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest