- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Gázos
csendes tag
Köszi, én is a 1350-et vagy 1360-at nézegettem, és én sem szeretnék sokkal többet adni házért. Van egy 3,5-es vinyóm, meg egy ssd-m. Biztos sokat nézegetted a házakat, a 1360-ba szerinted befér a két meghajtó? Megoszlanak a leírások. Ez a baj a nettel, nem lehet megfogni a cuccot..
Fogyasztást mértél? Én a csendesség miatt kerestem ilyen passzív tápost. Vettem már egy kűlső ODD-t de esetleg később bővíthető lehetne belsővel. Vagy egy átalakítóval elfoglalom az ODD helyét az egyik meghajtónak.Wi-Fi hálózathoz keresek vezetéket... Asus AM1I ITX, AMD 5350, Samsung SSD 250 Gb, Kingston Hyper X 4 Gb, LC Power 1360,
-
A Gázos
csendes tag
Nekem jól ment a szerelés, pedig ritkán bütykölök gépet, csak 2-3 ++ évente. Most tönkre sem ment a régi, csak a kalandvágy dolgozott.. Jól szerelhető ház, még az optikai meghajtó helyére is gondolkodom valami USB kivezetésen. Az alaplapi tápkábel lehetett volna kicsit hosszabb.
iMaverick! Jó kis ház ez szerintem, benne egy 3,5-es vinyó, meg egy ssd.
[ Szerkesztve ]
Wi-Fi hálózathoz keresek vezetéket... Asus AM1I ITX, AMD 5350, Samsung SSD 250 Gb, Kingston Hyper X 4 Gb, LC Power 1360,
-
vitezlejszlo
őstag
-
CirrMee
addikt
Ha az hibának minősül, hogy a kotla króm' alapból olyan youtube lejátszó rutint használ, ami nem használja ki a GPU adta lehetőséget a gyorsításra... (IE, FF alapból a telepített flash player -t használja, default hw accelerate funkcióval)
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
-
Francia91
veterán
Nekem a notimon nem szaggat, pedig 5 éves hardver
Intel Core 2 Duo P9700, Intel GMA 4500 MHD (+ ATI Mobility Radeon HD3650, az Intel IGP-vel próbáltam a videót), 8 GB RAM, 120-as SSD.
Opera böngészővel néztem"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Biztosan valami hiba lehet a hardveres gyorsítással.
i5 4570 (valami intel 4600 lassítóval) is van dropped frame, és 50% körül terheli a procit. Chrome legújabb és HTML5 módba megy a lejátszó.
Elvilekben pont az lenne a lényege a html5-el hogy normálisan menjen és ne a flashre legyen bízva a lejátszás. Valamit elrontottak vagy a driverben vagy a chrome-ban.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?