- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtade
aktív tag
válasz
Vesztor87 #10935 üzenetére
Oké, nem a 62°C a sok, hanem attól tartok, ha feljebbmegy, akkor sem akar majd jobban hűteni... Megterhelem majd ma jobban, és megnézem, ha melegebb lesz, akkor akar-e majd jobban tekerni. Idáig 60°C körül már tekert rendesen. Böngészés közben egyébként 30°C körüli, gondolom az jó.
Köszi a választ, majd körbejárom a témát melegebb szituációkban is.
-
mtade
aktív tag
Sziasztok,
Asrock a75ös lapom van, benne egy a10-5800k, 2x4GB Rammal.
Most kezdte el azt csinálni, hogy a procihűtő ventillátor nem akar 2200nál többet forogni.
Biosban beállítottam Full On-ra, akkor sem. Egyébként ha jól rémlik, 4000 felett is szokott forogni játék közben. Igaz gagyi, de ez az Asus Crux hűtő van rajta, majd' 6000t kellene pörögjön. Wot alatt fel bír menni 62°Cra is, és félek...
Axtu és AMD overdrive is volt fenn, leszedtem őket a biztonság kedvéért, de így is csinálja...Lenne valakinek ötlete?
Köszi előre is. -
mtade
aktív tag
válasz
Gézengúz #10497 üzenetére
Hamar feladtad. Jó kereszthuzatot ilyen kuckóban is lehet, csak ésszel kell csinálni, és az sem baj, ha felhasználod a két amúgy is nélkülözhetetlen halk ventit: a prociét és a tápét. Ha a procié elég nagy és halk, és elég levegőt bír szívni kintről, a kifújást rá lehet bízni a táp ventijére, és kész is az guided air flow.
-
-
mtade
aktív tag
Sziasztok.
Találtam az aprón egy ilyen xigmatek praeton coolert, ami abból a szempontból nagyon jónak tűnik, hogy elférne alacsony fekvő házban, és menne vele normál méretű (nem LP) RAM.
A teljesítményre 95W TDP-t ír, de az 5800k 100W. Ez gond, vagy ha nem fogom szénnéhúzni, jó lehet? -
-
mtade
aktív tag
Előre is elnézést, ha hülye kérdés lesz...
Megérkezett a lap és a proci. Le kellene teszteljem, de nem tudom, mondjuk egy aida stressz teszt elég-e. Illetve merjem-e stresszelni egy Asus crux K8M2-7MB5S cpu coolerrel, mert ezt kaptam hozzá.
Köszönöm a válaszokat előre is. -
mtade
aktív tag
-
mtade
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoznék én is a Trinity táborba ezzel az A10-5800k-s kombóval.
Otthoni office/browse gép lenne, illetve WoT-ozni szeretnék tűrhető framerate-tel.2 kérdésem lenne.
1. Ha jól gondolom, érdemes bele 1600MHzes ramot rakni, lehetőség szerint 2darabos dual kitet.
2. A melegedési gondokról olvastam, nekem az jött le, hogy egy szellősebb házzal, normálisabb CPU hűtővel nem lesz gondja. Normális alacsony hűtőt tudnátok ajánlani hozzá? Alacsony fekvő házban lesz, hogy milyenben, még nem tudom, de torony felépítésű hűtő 1000%, hogy nem fog elférni...
Köszi a válaszokat előre is.
-
mtade
aktív tag
Üdv a topiklakóknak.
Most készülök egy fm2-es gépet összerakni.
Igazából nem hardcore játékra lenne, de a G840en nagyon akad a world of tanks...2 kérdésem lenne.
Olvasgattam kicsit, és több helyen láttam ezt a melegedősdit.
Stock coolerrel mennyire lehet megbízható egy A8-5500?A másik kérdésem a konfig véleményezése lenne.
Igazából szűk a keret, így lenne ez rendelve az Aquából:
A8 5500CPU, Asrock sFM2 FM2A55M-DGS alaplap, 2x4GB XMS3 KitEz így jó lehet?
Egy mATX használt fekvő házba menne egy 300W-os TFX táppalszerk
Köszi előre is a kritikát... -
mtade
aktív tag
Üdv,
Segítséget szeretnék kérni.
Össze kéne legózzak egy gépet, ami az esetek 90%ában htpc/browse masina lenne a tévére kötve (32", fullhd), a maradék kis időt pedig játékkal terveztem bohóckodni. Nem kell ultrahigh minőség, megelégszem a low-val is, de célzáskor ne akarjon szaggatni...
A lapnak uATXnek kellene legyen, a procinak, ha nagyon belendülnék a játékkal, el kellene viseljen egy közepes dual grapics videokártyát.
Rengeteget nem akarnék költeni rá, a következőt néztem össze.
- Asrock sFM2 FM2A55M-DGS 13k
- AMD Dual-Core A4 5300 13k
- 4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Blu (2X2GB) 9kNagyon messze vagyok az igényeimtől?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Amazon Kindle
- Nintendo Switch 2
- ASRock lapok általában
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest