Új hozzászólás Aktív témák
-
tamikomac
aktív tag
válasz
kriszute #14358 üzenetére
Teszt 1 teszt 2 és teszt 3 időrendi sorrendben.
De egy HD7850/HD7870-el is jól járnál, de szerintem bírja még az a gtx560ti isBár nálad merőben más eredmények jönnének ki, mert a B55 jóval gyengébb mint a tesztben használt Core i7-2600K / Core i7-3770K.
Neked most van egy 110 LE-s autód, a tesztben meg 300 LE-s van
De a 110LE-s autó sem rossz, de ha beleültök 5-en meg megpakolod a csomagtartót, érezni fogod, hogy "nem úgy húz mint kellene". De autópályán amúgy sem lehet többel menni mint 130 km/h (ELVILEG), tehát jó az a 110LE-s autó is. Maximum előzéskor mindig visszaváltasz...De ez már off lesz...
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
kriszute #14356 üzenetére
Hát figyelj minden gép más...
De egyszer kipróbáltam 3.8ghz, akkor voltam 1,45V-on. De mivel ez egy olcsóbb deszka nem hiszem,hogy jót tesz nekia cpu-ról meg ne is beszéljünk. Fesz emelés nélkül mennyi a max órajel?
Szerk.: Ezzel a kérdéssel lehet,hogy át kéne menj a Phenom 2-es topikba. Nem az, itt is segítenek,de szeintem ez itt már OFF
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
kriszute #14350 üzenetére
Szia!
Sztem,ha nem tolod nagyon proci igényes cucokkal. Pl.:bf3 multi, akkor ne cserélj. Az a phenom 2 mondhatni minenhova jó. Tudom,mert én arról váltottam.Esetleg,ha tudsz húzhatsz rajta. A vicc,hogy nekem is olyan deszkám és procim volt
Sajna 4 magosítva csak + 200mht-et bírt feszemelés nélkül.
-
tamikomac
aktív tag
válasz
Csak akkor érné meg a platform váltás pl. 1150/1155-re ha kisebb áramfogyasztást szeretnél.
De mélyen a zsebedbe kéne nyúlni és nem lenne annyival erősebb amennyit rá kéne fizetni.
Ne érdekeljen, hogy relatív régi procid van, semmi baja neki.
Még a VGA kártyád sem olyan rossz. Esetleg azt valami GCN-es Radeonra a legolcsóbb R9-re.
Vagy ha olcsón hozzá jutsz egy HD7850-es sem lenne rossz. -
atti_2010
nagyúr
válasz
Hali!
Ha csak játékra használod nem érdemes váltani, ami igazán számítana az drága és a nagyon drága között váltakozik, inkább VGA-ra érdemes költeni vagy egy SSD-re, az FX 6300 érné meg de az AM3+ meg halott foglalat, szerintem várjál még a cserével.Ezt:[CPU teszt] érdemes átolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Synology NAS
- Vicces videók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest