- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14991 üzenetére
Ja bocs,de van egy kis különbség.
6790K:Supported memory: DDR3-1866
6800K:Supported memory: DDR3-2133 -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
katt777 #14654 üzenetére
konvertálásnál, tömörítésnél így is, úgy is várni kell, tök mindegy, hogy i7-ed van
Jah, végül is mind1 mennyit vársz. Anno Nero 12-ben amit a Phenom 2 x4 lekonvertált 4perc 26másodperc alatt azt a mostani i7-em 1:26 csinálja meg
Én speciel utálok várni. Plusz ha még rátolom a vga-t,akkor még jobban gyorsul a cucc. (Vagy ne is hasonlítsam a két procit egymáshoz?
)
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
daredar562 #14406 üzenetére
Hmm azért az érdekes,hogy a cpu worldben a 4ghz-ez 1.35V-ot írnak Neked meg 1.45V van alapból.
Sajnálom,de ebben én nem tudok segíteni. Majd egy nálam tapasztaltabb megmondja a frankót.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
daredar562 #14399 üzenetére
Jaja nézd csak:
http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-Athlon%20II%20X4%20750K.html
Itt írják a turbóhoz magasabb fesz kell, valszeg te ennél kevesebbet adtál meg nem?
(#14401) petya2012
Csendes üzemmód gondolom. Azt még nem próbáltam. Szerintem még 500-at se fog forogni
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
petya2012 #14381 üzenetére
Sztem jobb,ha nem állítasz semmit
Amúgy a ház ventiket a SYS-Fan -ra szokták rákötni a deszkán. Itt is olyan néven kell szerepeljen szerintem az uefiben. Én speciel direkten szoktam rákötni a 4 pinesre a ventiket.
CPU Warning Temperature Disabled ez szerintem meg az,ha elér egy bizonyos hőfokot cpu, akkor sípol a speaker,de az új házakba már nincs, effektív nincs értelme bekapcsolni.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
kriszute #14356 üzenetére
Hát figyelj minden gép más...
De egyszer kipróbáltam 3.8ghz, akkor voltam 1,45V-on. De mivel ez egy olcsóbb deszka nem hiszem,hogy jót tesz nekia cpu-ról meg ne is beszéljünk. Fesz emelés nélkül mennyi a max órajel?
Szerk.: Ezzel a kérdéssel lehet,hogy át kéne menj a Phenom 2-es topikba. Nem az, itt is segítenek,de szeintem ez itt már OFF
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
kriszute #14350 üzenetére
Szia!
Sztem,ha nem tolod nagyon proci igényes cucokkal. Pl.:bf3 multi, akkor ne cserélj. Az a phenom 2 mondhatni minenhova jó. Tudom,mert én arról váltottam.Esetleg,ha tudsz húzhatsz rajta. A vicc,hogy nekem is olyan deszkám és procim volt
Sajna 4 magosítva csak + 200mht-et bírt feszemelés nélkül.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
petya2012 #13884 üzenetére
Figyelj! Most nem azért, de nekem a netezős gépem az így néz ki: 6 éves full alap giga deszka, egy integrált 6150-es, egy alap phenom 2 x2 555BE és 2.5 giga ram. Ez netezésre,Yt-ra,Filmre,Zenére tökéletes. Win8 full simán megy rajta.
Azért, mert új valami nem feltétlen éri meg meg váltani.
Na,de elnézést az OFF-ért. Ezt még elmondtam. Kiszálltam. -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
petya2012 #13869 üzenetére
Az a gáz,hogy az összes integrált egy 0,mármint ami deszkán van integrálva.
Igen, nyílván a sata 3 megdobja az ssd-t. Mondom esetleg vársz egy kicsit és,ha lemegy az ára a kaverinek akkor azt veszed, vagy úgy is nemsokára jön egy ph-s teszt a kaveriről,ha nem lesz sokkal jobb,mint a mostaniak akkor veszel egy A10 6xxx-et azt kész.
De,ha tényleg csak az integrált miatt bánkódsz esetleg rakhatsz mellé dedikált vga-t is.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
petya2012 #13861 üzenetére
Tápod jó lesz.
Proci hűtő rámenne az fm2-re.
Az pedig nem baj,hogy mind2-ben van vga. (igp)Alaplap:Véleményem szerint felesleges ilyet venni az említett két procihoz, ennél olcsóbb is lazán megteszi.
Szerintem a cpu teljesítmény nem lenne jobb, mint a phenommal. Azok erősebbek,főleg ha egy progi csak 1-2 szálon fut. -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
diablo1984 #13761 üzenetére
Jaja Dunia engine, ami ha jól tudom cry engine-ből lett kifejlesztve.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
masterful87 #13673 üzenetére
Amíg nincs paszta addig megteszi a mama lekvárvja is vagy egy kézkrém is
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Ja, a Carizzo menni fog DDR3-DDR4-el is. Na kíváncsi leszek mekkora különbség lesz IGP-nél a memóriák miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest