Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Az apámnak összerakott gép is ciripelt! A10 5800K + ASUS F2A85-M + 2x4 GB Kingston 1866MHz. Én határozottan azt hittem, hogy a táp ciripel (FSP 400W), pedig nem volt öregebb 2 évesnél. Ezért vettem egy Chieftec 450W-ot, de a ciripelés ugyanúgy megmaradt.
Ráadásul ugyanúgy ciripelt, ahogy Te írtad, amikor valami terhelés volt, vagy bootolt a gép. Én betudtam annak, hogy akkor biztosan az SSD ciripel, és elvittem faterhoz a gépet. Azóta csak kétszer használtam a gépet, de nem tűnt fel, hogy különösebben ciripelne. Igaz, azóta felraktam rá a legújabb BIOS-t, és csak utána nyomkodtam egy kicsit. De most felkeltetted az érdeklődésemet, és ha megint megyek faterékhoz, akkor megvizsgálom a problémát.
-
Müszi
senior tag
válasz
üzenetére
Hát akkor mégis lehet az tápgond, csak nem a 12V-os ágon. Lehet, hogy pukkadóban van egy kondi benne. Ezt meg tudod nézni könnyű szerrel, ha lekapod a tetejét. Látványos szokott lenni. Az 1,45V is sok szerintem, az 1,35V már jónak tünik. Nem értem miért írnak ezek a progik ilyen eltérő értékeket. Nálam pl. bármivel nézem nagyjából ugyanazt kapom.
-
=HG=
addikt
válasz
üzenetére
Az AIDA-ban minden fesz érték rossz nálad..12V ágon meg "trial version"
. Szerintem kezdj el aggódni a tápod miatt! A cicergés kiszáradt kondi, vagy tekercs miatt van. Ha a kondi elszáll, vihet mást is magával a gépben...
Nekem is van kint egy FSP 500-as tápom a garázsban, az is cicergett....és kb 5 éves...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Google Pixel topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Szerintem kezdj el aggódni a tápod miatt! A cicergés kiszáradt kondi, vagy tekercs miatt van. Ha a kondi elszáll, vihet mást is magával a gépben...