- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRitON
aktív tag
Helló!
Igen érdekes észrevételem volt a minap.
Apám vett magának 2db. 2800+t (2 régebbi proci helyett), ahogy megláttam, szembetüntek a sérülések a processzormag tetején. Csak az egyiket láttam, a másik már be volt szerelve. Nem késlekedtünk, amelyik nem volt beszerelve, visszavittük a boltba, ott szó nélkül adtak érte egy 2500+os Sempront (ami mellesleg épp alapfeszen megy 2100MHz-en, így rakta be az NF7). A másik proci beállításakor egy igen érdekes dolgot tapasztaltam: az ABIT NF7 kétféleképpen hajlandó elindítani: 2800+ként és 3200+ként, ami ugyebár két különféle szorzót és FSBt jelent. Miért van ez? Meg van trükközve a proci, vagy ez egy teljesen normális dolog? Nincsen szorzólock??? Érdekes. Várom a reakciókat. Üdv!
[Szerkesztve] -
TRitON
aktív tag
Szerintem egy jó hűtővel, meg némi feszemeléssel, nameg 400MHz-es ramokkal megpróbálhatod a 200-as FSB-t, mer CSAK (
) 2500MHz lenne...azt hozzá kell tennem, hogy az alapból 2500+os Bartonom 2300-on még stabil alapfeszen... (1,65V)
-
TRitON
aktív tag
nnyi ennek a proccnak a szorzója? 12,5?
-
TRitON
aktív tag
Nekem is az van. Ha a szobában 25 fok van, akko a 3200+os Bartonom 45 fokos 3300-as fordulaton (1800-4800 között szabályozható potméterrel; 2003.június (?) óta asszem a legjobb hüttő; ja és olcsóbb, mint a Thermaltake)
-
TRitON
aktív tag
Ménem raktad dualba aramokat?
A házad egyépként k*rrrvajó!
Ja! És ha rám hallgacc, akko veszel egy COOLINK COOL U2VS tipusu procchüttőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged