- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Már mitől ne küldené ki a Stick a HDR-t? A Stick küldi a jelet a tévé felé, aztán a tévé vagy tud vele mit kezdeni vagy nem. A HDR jelet vissza kell konvertálni SDR-re, ez csak így működik. Ezzel az a gond, hogy kevés eszköz tudja ezt jó minőségben hiba nélkül elvégezni. Ha a Stickben van HDR-SDR konverzió, akkor működhet, egyébként nem.
-
törölt tag
Hoppá.
És ezt úgy, hogy nálad is a Best available van beállítva?
Emby-ben meg az audiora Auto + a Passthrough opciók?
Mert nálam Kodi alatt bármi szól DD+ -t jelez az erősítő.
Emby alatt is, csak ott a DTS alapúak zúgnak, javítás után DD+ szintén, ami nem lehetne, hacsaknem átkódol a stick. -
-
törölt tag
Igen, Best Available-re van állítva, de ezzel az appal sem megy.
A DTS alapú sávoknál fehér zaj van, a TrueHD sávból pedig kiszedi a DD+ sávot.Egy valamit nem értek, ha kódek csak dekódoláshoz kell, akkor elvileg az eszköznek nem kell tudnia ha passthrough van megadva, mert az adatot kiküldi kódektől függetlenül és majd az erősítő dekódolja azt, nem?
-
rekop
senior tag
Igen tudom én is, tegnap már utána jártam, csak az előttem hozzászóló valószínűleg nem volt ezzel tisztában.
De nincs ezzel gond egyébként, abszolút nem voltak semmilyen elvárásaim a stick-el kapcsolatban, csak már régóta ATV-t használok(jóval a Netflix előtt) és fel sem merült bennem, hogy androidon majd másképp lesz. Ettől függetlenül még mindig tartom, hogy az árához képest egy nagyon jó kis eszköz, de nyilván nem Shield és ATV kategória, megvannak azért korlátai. -
rekop
senior tag
Köszi! Igazából azt próbáltam, amit linkeltél a legújabb kiadást(5.11.5 200). Lehet érdemes lenne régebbiekkel is próbálgatni, de ennyire nem merültem bele, mert annyira nem fontos ez nekem. A netem 1000-es optika, szóval ilyen probléma nem valószínű hogy előfordulhat, de nincs kizárva.
(#384) sepsi0 : köszönöm, viszont ezeket a "nem hivatalos" alkalmazásokat nem igazán szeretem és nem is használom, de ez csak az én "hülyeségem" -
azbest
félisten
Hogy csak bizonyos régióban enged valamit azt értem. Viszont magyar régióra visszaváltva is megmarad, gyakorlatilag kiirthatatlanul nekem a primevodeo app. Csak alapból az első körös régiós ikonú látszik csak, reinstallal jön elő a másik. Direkt ellenőriztem megint amazon.com alatt, hogy a régióm hungary
-
Rosep
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged