-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koszonom mindkettotoknek. A halozattal nincs problema, kb 80cm-re lesz a stick a TP-Link AX10-es routertol. 500-as netem van, es note 10-en megvan ez a sebesseg. A tv viszont mas, ott kabelen 60 valamennyi Mbit/s 5Ghz-n pedig max 88Mbit/s-et mertunk, raadasul nagyon ingadozik. Jo akkor megprobaljuk a stick-et. Koszonom
-
Gijon
senior tag
Nekem is Digi 1000-es van, de nem frissítettem az alkalmazást, mióta felraktam (Android TV 5.10.6), ..itthoni környezetben semmi gond nem volt, viszont próba alkalmával faluhelyen anyósnál
volt fagyás a gyenge net miatt, vagy valami egész más miatt,
de a Netflix hibátlan volt ott is.
-
azbest
félisten
A többiek beszámolója alapján a hbo go androidtv változata apk-ból feltehető rá és megy. Csak a frissítéseket is kézzel kell feltenni. Apk-t pedig esetleg valamelyik ezzel foglalkozó oldalról, vagy talán az aptiode segítségével lehet telepíteni. Meg persze a kodi alá is tehető nem hivatalos addonként és akkor az is kadenciahelyes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Hálózati / IP kamera
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest