-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
kikinda2 #9825 üzenetére
Köszi!
"Én az otthoni hálózaton minden eszközön azonosra állítom a munkacsoportot. Routeren és a lejátszó eszközön is. Ez segíti a felderítést."
Megmondom őszintén, számomra ez továbbra sem tiszta. Én routeren sohasem állítottam ilyet, de még csak véletlenül sem találkoztam ilyen beállítással, ami persze nem jelenti azt, hogy nincs, és ez ugyanúgy igaz a lejátszó eszközre is, ami esetünkben ugye az Amazon Fire TV stick. Amennyiben leírnád, hogy ezeket a beállításokat hol találom, azt megköszönném, lehet legközelebb kapóra jön
-
Danecay
addikt
válasz
kikinda2 #9814 üzenetére
Köszi a választ!
Ezt a munkacsoportos dolgot, nem igazán értem, mert az ok, hogy a számítógépeknél ez átírható az alapértelmezett jó öreg WORKGROUP, de ez a router-re, vagy a lejátszóra miként vonatkozik, azt nem értem. Amennyiben arra vonatkozott volna amit írtál, hogy ugyanazon routerre legyenek kapcsolódva az eszközök, arra írtam a hozzászólásomban, hogy
"Egy routerre és IP tartományra csatlakozik az asztali számítógép, a laptop és a Fire stick is"
"A jelszó nélküli megosztásokhoz a Windows alapból nem enged hozzáférni, ezt a következő parancsok adminisztrátori parancssorban történő lefuttatásával tudod engedélyezni"
Ettől függetlenöl még fel kellene derítenie az eszközt, max. jelszót két hozzá, de nálam nem ez a probléma állt fenn. Miután megtalálta a Fire Stick a laptopot, alapértelmezetten kérte is a jelszót, amíg ki nem kapcsoltam, bár én ezt nem ilyen regedit-es megoldással tettem, csak egyszerűen Windows alól.#9819 SunMount3r
Win 11 - Gépház / Hálózat és internet / Speciális hálózati beállítások / Speciális megosztási beállítások
Minden adat / Megosztás jelszavas védelemmel / Ki
Egyébként tegnapról mára, úgy hogy nem csináltam vele semmit működik
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged