Hirdetés
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
tsilver
üzenetére
Nem a kodi maga foglal sok helyet. Tök mindegy hogy milyen adatbázist használsz, helyi, plex MySQL, mert cacheli a képeket. Vagy áthelyezed a kodi thumbnail mappát máshova, vagy törölhető is, úgyis újra létrehozza. Ez a .kodi/userdata /Thumbnails mappa. Ami még törölhető az a kodi addon mappában a temp és a
packages mappa tartalma (ez a letöltött addon zipeket tartalmazza, és nem kell).
Ezekkel 1=2 gb hely nyerhető egy régebbi telepítésnél.De ha megvan meylik kodi a jó akkor a másikat törölni kell. Nekem pár nap alatt kiderült hogy az omega dovi fog maradni. Nagyon megkínoztam, sok kiegészítővel, de sokkal gyorsabb mint a mavenek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- Sweet.tv - internetes TV
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Epson EB-FH06 projektor, CSAK 770 óra a lámpában! ÚJ ÁRA 250.000Ft-tól indul !
- Logitech G Pro X vezetékes fejhallgató
- Beyerdynamic Dt 1770 Pro 250 ohm fejhallgató eladó
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- KERESEM - Sony MDR-MV1 / Edition XV / HEDDphone D1
- Keresünk dokkolókat
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gyűrű