- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
warcat
üzenetére
Bocsánat a kérdésért, de ebben biztos vagy?
1 hónapja kellett volna visszaküldenem valamit, kinyomtattam a matricát, bevittem a postára és elhajtottak. Azt mondta a hölgy, nem tudja értelmezni a qr kódot (lecsippantani sem tudta, hibára futott a gép), meg a papírra írtakat sem, töltsek ki egy posta által nyomtatott saját papírost, hogy elküldhessem. Angol amazon volt a címzett.
Örülnék, ha csak rossz helyen voltam és máshol működik a dolog.
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Amazonos rendeléssel, illetve visszaküldéssel kapcsolatban szeretném segítségetek kérni. Rendeltem az angol Amazon oldalról és bár a külső csomagolás rendben volt, a termék mégis sérülten érkezett.
Van lehetőségem visszaküldeni, el is indítottam a folyamatot, amire kaptam egy kinyomtatandó dokumentumot/címkét, amelyet a visszaküldendő csomagolásra kell tennem. A leírás azt mondja, vihetem a postára, de...
Nyilván a csomaggal, illetve az Amazon által készített címkével nem tudnak mit kezdeni. A csomagot a DPD hozta ki, eszerint velük kellene visszaküldenem? Csinált már ilyet valaki?
A válaszokat, tapasztalatokat előre is köszönöm szépen. -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Filmeket rendelnék az angol Amazonról. A kérdésem annyi, hogy a fizetésnél megjelenik egy ilyen sor:
Import Fees Deposit
Ez akkor azt jelenti, hogy minden kötelező költséget felszámolnak és nekem itthon már nem kéne szórakoznom vámmal, ÁFÁ-val, hasonlóval? Egyszerűen csak megérkezik a csomag és öröm van?
Előre is köszi a válaszokat, csak rég rendeltem...
Üdv.
P1eTr0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest