- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TKSTAR TK905
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Ez a prime day, hogy fog menni, folyamatosan akciózgatnak mást és mást vagy egyből minden le lesz akciózva? Lenne egy pár műszaki cucc, de meló nap miatt nem igen tudom követni az akciókat.
-
la_cc
addikt
+ (#6237) pulutodurumo
Köszi szépen a segítséget!
ÁFA különbözet miért merül fel az EU-n belül egy már közösségi árunál?
Ha kérnék számlát, gondolom, egy német cég lenne az eladó, így nem értem mi köze ahhoz vagy bármihez, hogy itthon 27% az ÁFA. Vagy az valami e-kereskedelmi sajátosság?
Meló miatt van némi rálátásom a témára, csak azért kérdezem, nem kötekedésből.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Évek óta rendelgetek innen-onnan cuccokat és most éppen az amazon.de-ről válogattam össze egy csomagot. A rendelés során a következőkre lettem figyelmes:
1.) Miután szépen összeválogattam a cuccokat X összegben, végén, a rendelés véglegesítése során, felment mindennek az ára egy picivel. Például ez a cucc 16.99-ért lett betéve a kosárba, viszont a fizetés előtt felment az ára 18.14-re. Több mindent rendeltem és minden cuccnak módosult az ára, így lett több a végösszeg is. Német ÁFA benne van az árban, írja is már az elején, így nem igen értem mi a picsával tudnak még lehúzni.
2.) Mikor kifizettem a cuccokat, csak 1 EUR-val terhelte be a kártyám. Mikor fogja a többit levenni?
3.) Hétvégén eleve nem adnak fel cuccot a németek vagy most a hosszú hétvége bekavart? Mert 27-én este adtam le a rendelést és még most is csak az van a Track package alatt, hogy Dispatching soon.
Ezek normális dolgok az amazon.de-nél?
Köszi előre is a segítséget!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Automata kávégépek
- Gyúrósok ide!
- Vírusirtó topic
- SkyShowtime
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja