-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Szuper, örülök hogy megoldódott, amúgy ilyen és hasonló csalások mennek:
Amazon sold me a 5090, turned out it was a 4090
A minimálbéres vagy aközeli dolgozók nem értenek a termékek nagy részéhez, termékkódot tudják megnézni meg hogy a gyártó és terméktípus (pl mikrohullámú sütő) egyezik-e.
-
warcat
veterán
3-5 nap lesz ha nincsenek extrán leterhelve.
Ha a kért időablakon belül odaért, a többi már nem számít.Függhet a terméktől is, mennyire értékes illetve mennyire bonyolult felmérni az állapotát (sok a csalás).
Ha egy konkrét példát szeretnél, legutóbb a szombat hajnalban beérkezett csomagra szerda hajnalban okézták le a pénzvisszafizetést. -
warcat
veterán
Ha az időhatáron belül vagy (mostanában csökkentették 30 napról a kötelező 14-re németeknél, de pl spanyol amazonon még mindig 30 nap) akkor a termék teljes árát visszakapod amazontól és adnak hozzá dhl címkét amivel igen, ingyen feladhatod postánál ha az adott fiók foglalkozik csomagküldéssel (azért említem mert a helyi Tescoban működő fióknál ez nincs ezért nem is lehet feladni).
Inverz Europe Standardot mondj be, az összes forgalmas helyen egyből érti a jómunkásember. Lecsippantja, leméri a súlyát, nyomtat egy nyugtát, ha nincs előtted senki akkor 1 perc az egész.
-
warcat
veterán
Ahol ott van, hogy dispatches from: amazon, az elvileg eu-s raktárból elérhető, amennyiben az EU-s aloldalakon nézed (.fr .it stb) egyébként meg amazon US vagy amazon UK lenne feltüntetve.
Marketplace eladókkal nem szoktam foglalkozni csak minősített esetben, mert a sok csalás mellett általában a saját oldalukon (ha valódiak) olcsóbbak.Noctuától vásároltam amazonon keresztül, vagy német bútorgyártótól például, de mindig sokezres eladással rendelkezőktől, reális áron (feltört fiókok is léteznek, anno cryptoláz alatt féláron árult a 'mediamarkt' kártyákat például a karácsonyi időszak alatt, persze csalás)
-
warcat
veterán
Ez nem amazon, gyakorlatilag csak a marketplace felület van használva belőle.
Kínaiakat ismerve feladja neked ennyiért, aztán a többi költséget te fizeted ha onnan jön.Fejből nem vágom az értékhatárokat, de 27% áfa megy rá biztos ha EU-n kívülről érkezik.De egyébként vagy új eladókról van szó vagy pedig csak pár értékelésük van, és azok is rosszak, egyikőjüktől sem vennék semmit.
-
-
Beni2360
félisten
Ha tudod akkor azt is tudod, hogy a kettőnek nincs egymashoz semmi koze.
Es hol van mar a nem leesett tavalyi karacsonyi hó? En is voltam igy, kifizettem es 3 het mulva kaptam meg.
Hal istennek amiota van ez a rendszszer 1x kellett fizetnem de ott nem tudtam okosba kuldetni. Most 5 csomi van .BE veggű uton +1 NL. -
fatal`
titán
A link alapján ezt a terméket nem az amazon szállítja, hanem egy cég, aki az Amazonon árul.
Ships from hk-part
Sold by hk-partÍgy az Amazon nem szedte be tőled az áfát, ki kell fizetned. A számlán csak az szerepel, hogy kb. mennyi lesz ($23.76), eddig $80-at fizettél.
Ha amazonos csomagot rendelsz, akkor a legtöbb esetben a rendeléskor kifizeted azt is, ezt írja is mikor rendeled.
-
tomp
félisten
Ha futár viszi akkor semmit!
Nekem mikor a DHL megkapta a csomagot küldtek egy emailt, hogy átvették az amazontól és elküldték a kapott számlát is.
Megkértek, hogy a DHL vám címére küldjem el a vásárlási visszaigazolást ahol látható a fizetés is.
ÁFA ugye már fizetve van az amazon által. VÁM pedig nincs mivel nem érte el a VÁM fizetési határt. VÁM határösszeg ÁFA nélkül értendő! Azaz nem azt nézik, hogy ÁFA után mennyibe került hanem ÁFA előtt! -
radi8tor
MODERÁTOR
Asszem’ azt Express one fogja hozni mert ők állnak szerződésben Atpost-al. Eone pedig nem áll a helyzet magaslatán...
Amazonos szöveg elég általános, ne foglalkozz vele. Hívd fel Express one-t hátha tudnak valamit mondani (bár nekem egyszer azt mondták egyik csomagnál hogy talán holnap hozza a futár, és már aznap csengetett. Szóval ennyire komoly a cég.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autószerelők, autószerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest