-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Nem tudom,hogy visszanézel-e még ide de másnak is jól jöhet: amazon felé a bankod semmilyen infót nem ad ki arról,hogy miért lesz a tranzakció visszautasítva.Ezt egy ideje már bele is írták a FAQ-ba valahol de most nem akarom visszakeresni.Elképzelhető, hogy van egy "nincs elég pénz" visszajelzés, de olyan garantáltan nincs, hogy "van pénz, a kártyaadatok helyesek,de a limitbeállítások miatt fityisz neked amazon".
A lap tetején még ott volt egy hozzászóló,akinek feltörték a fiókját és vásárolgattak vele,ez bizony megesik.Ha nem kapcsolnának gyanakvó üzemmódba, akkor felelősek lennének az okozott károkért.Azt tudom javasolni,hogy figyeljünk oda vásárlás előtt ezekre, és ha probléma van, fel kell venni a telefont, ha az amazon keres, különben bizony rácsapják a zárlatot a fiókra (én is jártam már így,emailen keresztül értek csak és így tovább tartott a dolog).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest