Hirdetés
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- iPhone topik
- Macrodroid
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdre
csendes tag
válasz
Executioner
üzenetére
Köszi! Megpróbáltam a reklámmentest is megrendelni, de azt sem tudom. Hát érdekes... Írtam nekik mail-t, majd meglátjuk mit válaszolnak.
-
drdre
csendes tag
Sziasztok,
szerintetek az amazon.de-ről miért nem lehet rendelni fire hd 10 tabletet [link] ?
(ráadásul most akció is van).A kosárba be tudom rakni, a cím ok, majd amikor jönne a feldolgozás, akkor már azt írja h a címre h nem lehet szállítani. Pl. tokot a tabletre lehet rendelni és azt is az amazon szállítaná. Nem értem akkor honnan lehetne ezt megrednelni? Előre is köszi szépen a válaszokat!

-
drdre
csendes tag
Sziasztok!
Amazon.de-ről rendeltem már néhányszor. Eddig egy csomag nem jött meg decemberben tavaly, de ezt betudom a karácsonyi mizériának (a pénzt visszafizették).
Rendeltem egy Raspberry Pi-t, amit február 21-én feladtak viszont még nem érkezett meg. Mi a tapasztalat a szállítási időt illetően? Mikor kezdjek aggódni, hogy a csomag elveszett vhol?Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Samsung UE55KU6670 55 Curved 4K UHD Smart TV távirányítóval
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs