Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• warcat
    veterán

Sziasztok! amazon.de-n nem tudom kifizetni a rendelést, hasonlóan mint fentebb. Én is hívtam a bankom (erste), ők azért utasítják el, mert nem kér kétfaktoros azonosítást az amazon. Máshonnan időközben tudtam rendelni ugyanazzal a kártyával, jön is fizetéskor a jóváhagyási kérelem a mobilomra.
    Valaki rájött már, hogy hogy lehet fizetni? Korábban nem volt ilyen problémám. Az amazon a bankra, a bank az amazonra mutogat...

Nálam is ez van, annyit tudtam tenni (míg nem hozza rendbe bármelyik fél is a ludas), hogy a 100 euró alatti digitális giftcard vásárlások terhelését elfogadja az Erste(Mastercard) amazontól (legalábbis eddig teszteltem, 98 euróig - a kerek 300at visszadobálja és most várhatok az automatikus törlésre 5 nap után). De ez is lassú, nem pár perc mint szokott.

Összevásárolsz eleget belőlük attól függően mennyit kell kifizetni és a rendelés részleteinél ott lesz az apply gift balance, a teljes értéket ha ebből fedezed akkor küldik a cuccot.Csak akkor segít persze, ha az amazon.de az eladó!

Account/gift cards & top up részen találod.

Új hozzászólás Aktív témák