Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
A USPack Faq-jában vmi olyasmit írnak, hogy a szállítás már tartalmaz minden költséget így nekem 32k körül jött ki az ár. És azt is mondták, h ha szerencsénk van és a vám nagyon elfoglalt, akk 100-150$ alatti árut nem vámoltatnak meg, de ez csak szerencse kérdése.
Enegm leginkábba a gari izgat, mert ha "worldwide garit" adnak rá, akk azt elvileg bmely ország márkaszervízében lehet értékesíteni, nemtom az infopatika mennyire számít márkaszervíznek, ezt majd megkérdem az értékesítőtől egy mailben, csak most nem igen van időm, majd szerda után... Az nagy pech lenne ha megjön azt elromlik (erre még gondolni is szörnyű)
Am. nekem is szószerint ugyanezt a levelet írták
. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Philips 499P9H/00 Monitor
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
)