Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden szépen és időre megjött, köszönöm mindnyájatok segítségét, és Kellemes Ünnepeket!

-
válasz
Beni2360
üzenetére
Nem, nincs lefoglalt rész. Tudtommal az csak akkor van, ha terhelik és éppen nincs teljesítési időszak pl. hétvége, ekkor a tényleges mozgás hétfő reggel történik meg. Viszont még nem terhelték.
Szerk.: Ebben a pillanatban kaptam az értesítést, hogy a terhelés megtörtént

-
Rendelte amazonról tegnap, és eddig 1 euróval terhelték csak a kártyámat, ez normális? Mármint az 1 euró oké, hogy ellenőrzi a kártyát, de a teljes összeget mikor vonják le?
-
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy ilyet, de még soha nem használtam az amazon.de-t, és nem tudom, hogy mire számíthatok.
Tehát az áfa már világos 279-ből lesz 298 euró ez ok.1. Azt írja, hogy válasszam az Expedited Deliveryt, hogy karácsony előtt ideérjen, erről már nem találok semmit, működik Magyarországra? Check outnál engedi választani, de nem látom, hogy feláras?
2. Bármi egyéb költség jön még rá? Pl. vámkezelés fizetése a szállító cégnek vagy ilyesmi...?
-
A USPack Faq-jában vmi olyasmit írnak, hogy a szállítás már tartalmaz minden költséget így nekem 32k körül jött ki az ár. És azt is mondták, h ha szerencsénk van és a vám nagyon elfoglalt, akk 100-150$ alatti árut nem vámoltatnak meg, de ez csak szerencse kérdése.
Enegm leginkábba a gari izgat, mert ha "worldwide garit" adnak rá, akk azt elvileg bmely ország márkaszervízében lehet értékesíteni, nemtom az infopatika mennyire számít márkaszervíznek, ezt majd megkérdem az értékesítőtől egy mailben, csak most nem igen van időm, majd szerda után... Az nagy pech lenne ha megjön azt elromlik (erre még gondolni is szörnyű)
Am. nekem is szószerint ugyanezt a levelet írták
. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
) -
válasz
Seraph 16
üzenetére
Ha jól értelmeztem az eddigieket a plusz ktg-ek $-ban
+8 a szállításra
+2 termékenként
*1,08 (ez lehet, h kevesebb, de ez a max (ez a vám))
*1,20 (magyar áfásíitás)+7 (asszem ennyit lenyúlnak a paypalosok, ha csinálsz nálluk kártyát, v vmi ilyesmi)
jelenlegi USD/HUF: ~160
A termék ára: ~104Tehát ha jól számolom akk az egész: ~19 567 Ft
Van ahol csak annyit olvastam, h kb. 30%-ot kell az árra rászámolni, ezesetbe majdnem 22e Ft.
Ezek a számok eléggé pitik a magyar 39-42e Ft-hoz képest. -
Szia! Én is pont ugyanezen lejátzsó miatt olvastam végig a topicot
Egyenlőre még azt sem tudom, hogy egyáltalán kihozzák-e, meg garit itthon lehet-e érvényesíteni, meg a vám mit csinál, meg mennyi a posta ktg, meg főleg biztosítva van-e az áru (nehogy nekem a posta elhagyja). Ha vmire rájövök, akk majd írok, de ha megekőzől a rájövésben, akk kérlek oszd meg velem is.
Üdv. I
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung kuponkunyeráló
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
)