Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac
    nagyúr

Sziasztok!

Múlt héten rendeltem a német Amazonról, amire a feladás után a tegnapi napot adták meg becsült érkezési dátumnak.
    Miután a csomag még mindig nincs nálam, a küldemény pedig TN nélküli, (Deutsche Post DHL - gondolom itthon MPL, rosszabb esetben sima postás hozza) így nem is tudok utánajárni, hogy merre járhat.

Van bármi javaslatotok azon kívül, hogy várjak hétfőig, aztán írjak az eladónak (nem az Amazon volt az eladó, csupán fulfilled by Amazon)?

Én is két hete rendeltem a német amazonról, de csak pár apróságot, töltőt, kábelt, ilyesmiket.

Nekem a tegnapi napot, szerdát adták meg, és akkor meg is jött, de
    - postás hozta
    - a csomagot nem is hozta magával, hanem egy értesítést hagyott az irodaház portáján, hogy menjek érte a Bajcsy postára (normál esetben fel szokták hozni a céghez, és a recepciós kislány átveszi a nevemben - itt fel se akart jönni)
    - elmentem érte a postára, lobogtattam az értesítést, és ideadták, mindenféle azonosítás nélkül

Több kollégám is mondta, hogy ők is így jártak, elkapták a postás csávót, és nem is volt nála a csomag, csak az értesítés.

Két hónapja az olasz amazonról rendeltem nagyobb értékben, azt DHL hozta, egészen az irodáig, kézbe.

Amúgy azért szoktam a munkahelyemre kérni, mert ott vagyok egész nap, és ha odahozzák, akkor nem kell érte mennem a postára. De a magyar postánál úgy tűnik, ez a szolgáltatás, hogy már ki se hozzák. Mondjuk, legalább ideért.

Új hozzászólás Aktív témák