Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
golya87
üzenetére
Velem ugyanez történt, 2017 július óta zárolva van a fiókom, sehogy se tudtam őket elérni... meg aztán már tárgytalan is lett az egész vásárlás és nem is igazán bátorított az ilyen hozzáállás, hogy Amazonon akarjak vásárolni még egyszer.
Most, hogy írtad: az androidos alkalmazásból minden megy, ott nincs lezárva a fiókom...

Én is írtam nekik ott, ha az lesz a reakció, hogy ott se tudok már hozzáférni semmihez, akkor elmehetnek melegebb éghajlatra.
Egyébként az mégis milyen logika, hogy ha le van zárva a fiókom és emiatt az oldalukon fel akarom venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahhoz be kell jelentkezni...

Értem én, hogy a 22-es csapdája az milyen jó könyv, de ennyire nem kéne utánozni.Folytatás:
Good day,You can now use your customer account again without restriction.
If necessary, please check the status of your orders and write to us if you have any further questions.You can reach us via the contact form on our help pages.
Kb. 5 perc alatt feloldották a fiókot. Igaz ennek automatikusan kellett volna történnie kb. 5 hónapja, meg a "contact form on our help pages" nem elérhető ha zárolták a fiókot, de nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest