Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Adódik a kérdés, beteszek valamit a kosárba a brit Amazonon, amit maga az Amazon szállítana. Ugye a termék lapján ott figyel fontban az ára, aztán amikor beteszed a kosárba és kiválasztod a magyar címet, hirtelen 7 fonttal megugrik a cucc ára. Néztem, hogy tételenként csinálja ezt, tehát ha kétszer teszem be ugyanazt a cuccot, már hirtelen 14 font plusz a semmire.
Aztán amikor a tételes lebontást megnézem, akkor már eleve a 7 fonttal növelt termékárra rakja a postaköltséget és még erre az összegre teszi rá a 27%-os magyar áfát, ami nem teljesen világos nekem, hogy mi a rák farkáért kell nekem EU-n belüli vásárlásnál egy brit cégnek magyar áfát fizetni. Amiből gondolom a magyar állam egy forintot nem látott soha vagy ha látott is, maximum a töredékét. Nem az angol áfát kéne megfizetni?
Rohadtul idegesít már az Amazon baromsága, mert eddig akárhányszor próbáltam valamit venni a honlapjukon mindig eltántorított az ár. Ja hát az meg a másik fele a dolognak, hogy horror árfolyammal dolgoznak, még szerencse, hogy itt legalább eldöntheted, hogy GBP-ben vagy HUF-ban akarsz-e fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Battlefield 6
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest