Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

Sziasztok!

Adódik a kérdés, beteszek valamit a kosárba a brit Amazonon, amit maga az Amazon szállítana. Ugye a termék lapján ott figyel fontban az ára, aztán amikor beteszed a kosárba és kiválasztod a magyar címet, hirtelen 7 fonttal megugrik a cucc ára. Néztem, hogy tételenként csinálja ezt, tehát ha kétszer teszem be ugyanazt a cuccot, már hirtelen 14 font plusz a semmire.

Aztán amikor a tételes lebontást megnézem, akkor már eleve a 7 fonttal növelt termékárra rakja a postaköltséget és még erre az összegre teszi rá a 27%-os magyar áfát, ami nem teljesen világos nekem, hogy mi a rák farkáért kell nekem EU-n belüli vásárlásnál egy brit cégnek magyar áfát fizetni. Amiből gondolom a magyar állam egy forintot nem látott soha vagy ha látott is, maximum a töredékét. Nem az angol áfát kéne megfizetni?

Rohadtul idegesít már az Amazon baromsága, mert eddig akárhányszor próbáltam valamit venni a honlapjukon mindig eltántorított az ár. Ja hát az meg a másik fele a dolognak, hogy horror árfolyammal dolgoznak, még szerencse, hogy itt legalább eldöntheted, hogy GBP-ben vagy HUF-ban akarsz-e fizetni.

Új hozzászólás Aktív témák