Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• batagy

őstag

válasz Krend #11343 üzenetére

Igen találkoztam már ezzel.
    Ugye az Amazon becsül egy kiszállítási időt először. Aztán ha nem érkezik meg, akkor 1-2-szer kitolják. Majd ha kb 2 hét alatt sem érkezik meg, akkor szokott átváltozni erre, hogy "Delivery Date currently unavailable".

Nekem az a tapasztalatom, hogyha addig nem érkezett meg, akkor már nem is fog.
    Amit tenni tudsz, hogy refundot kérsz, és újra rendeled.

Nemrégen én is ilyenről számoltam be, lásd itt és itt.

Az én esetemben ExpressOne szállította volna ki (a csomagszám 158032600014xxxxxx601211 formátum), és a követés elhalt ezen a ponton:

Package departed an Amazon facility
    Plzeň, Czech Republic. CZ

Ez most már 2-szer fordult elő, 3-4 csomagommal. Sajnos megoldani nem tudtam, hiába jártam utána.

1) ExpressOne oldalról: Az ExpressOne ügyfélszolgálat szerint a csomagot megkapták, de elektronikus adat nem érkezett hozzá. Kértem, hogy keressék meg a csomagomat, amit az elmondás szerint meg is tettek, de nem találták meg. :W
    És hiába kértem, hogy nézzenek utána, hogy van-e informatikai hiba - mert konzekvensen előfordul az utóbbi hónapokban -, nem tudtak semmit se csinálni, szerintük az Amazon nem tölti fel a rendszerükbe az elektronikus adatot.

2) Amazon oldalról: Hiába kértem, hogy NE refundoljanak, hanem nézzenek utána hogy az elektronikus adat miért nincs feltöltve az EO-hoz, az egyszeri egyszerű indiai ügyfélszolgálatos szerint az adat fel van töltve, és nem tud mit csinálni. Refundolt mindent az első kontaktomra, anélkül hogy érdemben utánanézett volna. :W

Jó, a pénzem visszakaptam, sőt adtak méltányból plusz 10 EUR kupont is, de a termék nincs meg.

Most rendeltem meg az egyik terméket harmadjára, és 2 terméket másodjára. 2 napja ismét a szokásos Package departed an Amazon facility státuszt látom, és mára van kiírva a kiszállítás. De türelemmel várok.

Valamilyen informatikai hibát gyanítok a rendszerben. De eddig senki más nem írt hasonló tapasztalatot.

Neked is Expressone a kiszállító?

Új hozzászólás Aktív témák