Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nyomozas eddigi eredmenye: Az eladohoz forduljak, akinek se az amazonon, se a guglin sehol egy hasznalhato elerhetosege... Vissza lehet kuldeni az amazon szt, adnak hozza nyimtathato cimket, es kovessem az utasitasokat... Amik kb addig terjednek, h ragasszam a cimket a csomagra... De sehol smi, h hogyan kuldjem, mit akarnak elfogadni, stb... ???
Meg lehet, h az oreg belemenne arengedmenybe is, de ezt nem tudom veluk megbeszelni... ???
Sokkal szarabb ez, mint az ebay, pedig ott is volt gond nemelyik kinaival, de mind pikkpakk elintezheto volt, v a kinaival, v beszolt az ebay/paypal. Itt meg sehol rendesen az info... Mar banom, h segiteni akartam az oregnek... Arrol nem is beszelve, h vmi hulye baratja beparaztatta, h akkor most az amazon ellopta az adatait, tiltassa le a kartyajat... Bakker, ha megtette, nem tudjak neki visszautalni se... Akkor mi van??? Na, elegem van...
Új hozzászólás Aktív témák
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest