Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Az amazon szt visszakuldtek a telo es a szallitas arat, es 10 napon belul fog megjelenni a szamlan...
Tobbszori igergetes ellenere a visszakuldes arat nem, de mar ugral az elado, h akkor irjak uj velemenyt, es adjam meg neki az 5 csillagot.
Hat, egy fraszt! Nem igazan novelte az elegedettsegunket...
Csak tudnam a linkjet, h hol irta az amazon, h a hibas aunal visszateritik a visszakuldes arat, ha az elado szarakodna. Majdnem 8000ft volt, es akkor a benzinpenzt meg nem is szamoltam, es nem is hazhoz jott a futar. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Miutan jelentettem az eladot, kommunikativabb lett.
Kuldott matricat a visszakuldeshez -megiscsak feltetel nelkul, csak eppen a matrica ervenytelen... Allitolag most kuldenek majd ujat, egyelore jatssza az ertetlent, h hat mindig szokott mukodni.
A topik segitokeszsege nem, h nulla, de kevesebb, minusz erosen, sot ekkora baromsagot is reg olvastam, mint itt. Mkinel volt elso alkalom, felesleges ilyen idiotan arrogansnak lenni, csak mert vki mar tul van rajta... Mindegy mashonnan beszereztem a szukseges infokat, uh minden folyamatban. Vkinek talan hasznos lett ez a tapasztalat is, h ilyenek is elofordulnak az amazonos rendeleseknel. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Az elado nem hajlando kommunikalni, csak annyit, h kuldjem vissza. A negativ ertekelesre zsarolni probal, h adjak neki 5*-ot... Egy ingyenvisszaszallitasrrt... Vhol azt irjak, h hibas keszuleknel eleve vissza kell fizetnie a szallitasi dijat... Haha...
Csak nem talalom, pedig lattam vhol, h jelenteni lehet az eladot az amazonnak... -
warcat
veterán
válasz
üzenetére
Egyrészt ha nem az amazontól vásárolsz hanem marketplace sefterektőől, az gyakran eleve átverés.
Ha mégis közvetlenül amazontól vetted, az a termék visszaküldhető magyar postán keresztül, a menete szerepel a topikban többször.Amazon nem lop kártyaadatokat, a külsős eladóhoz pedig nem kerül infó a fizetés teljesítésén kívül.
Letiltott kártyára is vissza tudják rakni a pénzt.
Ne segíts másnak olyan bolt esetén amelyikhez te sem értesz.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nyomozas eddigi eredmenye: Az eladohoz forduljak, akinek se az amazonon, se a guglin sehol egy hasznalhato elerhetosege... Vissza lehet kuldeni az amazon szt, adnak hozza nyimtathato cimket, es kovessem az utasitasokat... Amik kb addig terjednek, h ragasszam a cimket a csomagra... De sehol smi, h hogyan kuldjem, mit akarnak elfogadni, stb... ???
Meg lehet, h az oreg belemenne arengedmenybe is, de ezt nem tudom veluk megbeszelni... ???
Sokkal szarabb ez, mint az ebay, pedig ott is volt gond nemelyik kinaival, de mind pikkpakk elintezheto volt, v a kinaival, v beszolt az ebay/paypal. Itt meg sehol rendesen az info... Mar banom, h segiteni akartam az oregnek... Arrol nem is beszelve, h vmi hulye baratja beparaztatta, h akkor most az amazon ellopta az adatait, tiltassa le a kartyajat... Bakker, ha megtette, nem tudjak neki visszautalni se... Akkor mi van??? Na, elegem van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- DOOM - The Dark Ages
- Apple MacBook
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Warships
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motoros topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest