- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz
warcat
üzenetére
nem engedi az új fiók nyitását. azt írja ezen az email címen már van fiók.új email címet nem szeretnék. az , hogy nem enged újra regisztrálni azt elfogadom, de miért nem engedi a törlést vagyis miért tartja fenn a blokkolást ideiglenes jelzővel. miért kell hazudniuk. nem értem. na mindegy is. várom , hátha valaki megtudja mondani, hogyan tudom a blokkolást megszüntetni. egyébként tudom, hogy az angol tudás hiánya az én hibám, de legyen mentségem, hogy 74 éves vagyok és csak az orosz volt kötelező akkor amikor iskolába jártam. az hogy a fiókom inaktív az , ha gond akkor miért nem hívják fel rá a figyelmet? még csak annyit. hogy nem ragaszkodnék a régi fiókhoz, de sokadszor mondom, újra regisztrálni csak másik emillel tudok amit nem szeretnék, mert elfogom felejteni egy idő után. nem okoskodni akarok, ne hogy félre érts köszönöm, mindenkinek, aki segíteni akar. sokat rendelek más fórumokról, de most van 3 cucc amit mások nem forgalmaznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- SAMSUNG FRAME SHERIF (QE65LS01DAUXXN) 165CM 4K Q-LED PRÉMIUM SMART ! AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest