- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fila
senior tag
válasz
generatoros #10768 üzenetére
5-6 nap is gáz, de nálam konkrétan ma két hete dekkol a vecsési logisztikán az UPS csomagom, megnövekedett csomagszám indokkal. Ha rendelek még valamit mostanában akkor azt decemberben hozzák majd ki????
-
fatal`
titán
válasz
generatoros #10776 üzenetére
Ez alapján igen. Német amazonnál nem fizetsz itthon semmit, EU-n belül be kell szedniük az adót.
Ilyenkor az a kérdés, hogy lepapírozzák-e rendesen, hogy már megfizetted az adót. De ez csak akkor derül ki szerintem, ha megrendeled. De biztos vannak a topicban, akinek nagyobb tapasztalata van ebben, én nem szoktam EU-n kívülről rendelni.
-
fatal`
titán
válasz
generatoros #10774 üzenetére
Elvileg nem, hiszen beszedi az Amazon.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
generatoros #10770 üzenetére
Az a baj, hogy ők nem UPS futárok, hanem alvállalkozók.
Engem is felbosszantott többször az egyik. Aki ráírta a csomagra hogy címzett ismeretlen.
Mondtam is UPS-nek, hogy ez mégis mi? Korábbi UPS futár megtalált engem, minden futár megtalál.
Aztán bepipultam és 2 ilyen nem kiszállítás után elmentem a csomagért a raktárba és hivatalos panaszt tettem.
Persze semmi értelme nincs ennek, mert nem UPS alkalmazottak... -
válasz
generatoros #10768 üzenetére
kérd el a futár számát, kérd meg hogy a tiedet is írja be a telefonjába és adj neki borravalót néha
ezután zökkenőmentes lesz -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
generatoros #10747 üzenetére
Ehhez miért kell Google?
Ott van a belépés oldalon az új ügyfél vagy? és egy link:
-
warcat
veterán
válasz
generatoros #10744 üzenetére
Teljesen normál reakció ennyire inaktív fiók esetén.
Viszont nekem úgy tűnik, hogy semmi 'befektetésed' nincs benne, ha esetleg valaha volt hozzáadott fizetési módod (bankkártya) már rég lejárt, nem látom értelmét, hogy miért akarod visszaszerezni, különösen ha problémát okoz a nyelv.Egyszerűen készíts egy új fiókot, szükség esetén egy új gmail címmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest