- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyal
tag
válasz
fatal`
üzenetére
Az Alza is javíttatja sajnos, felhívtam őket. Vagy Szlovákiába, vagy Cssehországba küldik ki. Ha nem sikerül a művelet - a javítás - akkor cserélik, vagy visszafizetik az árát. Az Alza abban jobb mint a többi, hogy nem akadékoskodik /ami tényleg nagy fegyvertény manapság/.
A "garanciális" topikban vannak tapasztalatok képekkel , volt akinek !kifúrták! a telefon négy sarkát, úgy szedték szét. Azért kapta vissza végül az árát, mert képekkel tudta bizonyítani, hogy sértetlenül küldte el.
Amazon: Olvastam olyat, hogy ahová rendelted - vagy ahová a számla szól - onnan kell visszaküldeni nekik, ezért kérdeztem, hogy német címre rendelés esetén onnan is kell intézni a garanciát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest