- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Magisk
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
Real_Necro
veterán
válasz popey37 #6141 üzenetére
Szerintem keress egy bogarat.
Jut eszembe, fattyu, értékelnéd a régi fordított obis képem?
A mélységélesség szerintem lehetne nagyobb, talán az élességgel is lehetne még variálni. Ezen kívül?
Az eredeti mérete a fotózott "testrésznek" kb 3-4mm.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mano_01
aktív tag
válasz popey37 #5968 üzenetére
400-as ISO-n van.
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
kriszwells
aktív tag
válasz popey37 #5808 üzenetére
Ez a fotópuska ha jól látom egy Canon Eos valamilyen DSLR és egy Skywatcher távcső?
Bridge géppel hasonlót nem lehetne készíteni? Egy Celestron powerseeker 50AZ távcsövem van, nah meg a Fuji 5700. Kellene valami hozzá? Vagy lehetetlen ennyiből kihozni valamit?
Kösz!
Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
Real_Necro
veterán
válasz popey37 #5821 üzenetére
Ha jól tudom ezért is szokták több képből összerakni. Fénymérés előbb a földre, aztán az égre.
A első fotón van valami kifli az égen.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz popey37 #5815 üzenetére
Anno én is készítettem "égfotót". Mint nálad is, nálam is túl sötét lett az alsó fele, erre megoldás lehet a több képből összerakás, hogy valamit lehessen a "földiekből" is látni.
A 4. kép pl egész jó lenne.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz popey37 #5798 üzenetére
na,igy mar megvagy. tetszenek a kepek, ha nembaj, megjeloltelek kontaktnak, hatha elcsipek 1-2 ujabb gyongyszemet
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
-
ballington
addikt
-
sphe
senior tag
válasz popey37 #5791 üzenetére
Értem. Arra gondoltam, hogy a darkframe is lehet kicsit "sok". A négyágú csillagok eszméletlen tetszenek. A képet le is mentettem. A csillagokon azt látni, hogy nem egészen kontúrosak, egyértelműek. Jobban örülnék, ha határozottabbak lennének, mert olyan csavarosak, nincs elég konkrét szélük itt-ott, mintha a darkframe kivonás lenne a "ludas" a dologban, ezért gondoltam a zajszűrésre. A darkframe is tud kivonni olyan szemcsézettséget, ami még ha világosabb pixel is, képi információt tárol. De ez apróság, a kép ettől jó.
-
sphe
senior tag
válasz popey37 #5785 üzenetére
Megértem, hogy miért kellett csinálni, csak annyit sajnáltam, hogy még a technika nem tart ott, hogy a darkframe kivonás után megannyi részlet megmaradjon. (Konkrétan a csillagok négyágú "csillagain" látszik a hatása). Ez tök normális, no offense, és nagyon tetszik a kép.
Szerk: Vagy az átméretezés miatt olyanok a négyágú fény csillagok?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz popey37 #5761 üzenetére
Köszönöm, szerintem élnék a lehetőséggel, ha egy kicsit magasabb hőmérsékletű este várható.
-
fattyu
veterán
válasz popey37 #5760 üzenetére
Bitang nagyon. Engem is érdekelne az asztrózás de még a sima obiparkom sincs meg amit akarok nemhogy még egy iránynak nekivágni. Engem ezek nagyon édkelnek ugyhogy ne tartsd vissza a képeket.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Real_Necro
veterán
válasz popey37 #5757 üzenetére
Régi álmom, hogy egyszer ilyeneket fotózzak. Csak első lépésként ki kellene költözni fővárosból. Nekem nagyon tetszik.
-
Real_Necro
veterán
válasz popey37 #5746 üzenetére
Nekem ezek a képek túl középre pozícionáltak, valamint az elsőt életlennek találom, a másodiknál meg zavaró a háttérben a kerítés, meg a félbevágott fej.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest