Hirdetés
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stackelni nem szoktam, de a Helicon elvileg elég jó eszköz.
Meg nem használok windózt, ha nem muszáj, panorámára tehát Hugin (de az van windózra is). mondjuk az újabb verzióktól néha feláll a hátamon a szőr, úgy illesztenek :S
Régen windózon Panorama Makert használtam, a 4-es egyszerű, de elfogadhatóan rakja össze a képeket.Ha már több képes dolgok, ez háromból van
Érdekesen működik az 500px, ez ugyanolyan tök, mint amik alapból 65-nél megállnak, ez helyből 84-en nyitott.LOLLL
-
jjeahh
nagyúr
stackelni persze hogy érdemes, de csak akkor, ha szűk dof-ot akarsz és a gombát is nagyjából vagy teljesen élesre szeretnéd. de a legfontosabb, hogy a gomba érdekes legyen, a kompó, a tökéletes környezet, a fények minősége szvsz, ha ez mind megvan akkor lehet stackeléssel is technikázni.
zerene stacker asszem elég jó, de mintha az sem ingyenes...esetleg ha már van ps-ed azzal is meg lehet oldani elég könnyen1: a sziklát sztem lehet, hogy ki tudnád szedni
a wb meg elcsúszott megint nagyon
2: itt is csúnya a környezet sztem, és a fények sem valami szépek...
amúgy a legtöbbön furák nekem a színek, nekem is olympus-om van csak régi szenzoros, és nálam nem szokott ennyire eltolódni a wb
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest