- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Ixion77 #57278 üzenetére
KB delben erkeztunk a hotelrol, 6 oras repulo, par kisviszki utan, taxial hulla faradtan 3.5 eves gyerkoccel. Zombimod egybol check-in pult, szobalelfoglalas, kipakol, zuhany, es zugtunk is fonokkel a dubai irodaba (amugy a Burj-ra nez, beszabehu).
Csak este, mikor jottunk vissza, realizalodott, hogy bazmeg, holvagyok, mi ez? Van ilyen a valosagban?
Megneztem par dokut az Emiratusokrol elotte, valamennyire felkeszulten mentem, de ami ott fogadott, alladapatlotsopresesen futurisztikus.
Kontranszt meg a Dubai Creek repuloter feloli oldalan, arany, fuszer bazar, oreg fahajok, kis utcak (ahol bizony meg kekora utan is 100%-ban bizonsagban ereztem magam a gyerkoccel es a szoke, kekszemu nejjel)..
A java meg hatravan, all. epitenek egy Burj Khalifanal is magasabb felhokarcolot, meg tucatnyi parhuzamos projekt a 2020-as Expora, na az utan kell megegyszer elmenni, ott szereintem pakikat vagy filippinokat kell majd felfogadni,hogy vigyek az ember allat..
ja, tegnap a bor, az nem bor, hanem bőr akart lenni.a Deluxe Suite-ban, amit kaptunk volt az a bőrpalmagos ablak,onnet keszult.
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest