Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.killer
aktív tag
válasz
marcitp #47622 üzenetére
(#47621) grigo:
(#47622) marcitp : Ne vigyük már el tök más irányba! Torzo-tol megszoktam az erős kritikát, most nem igazán tudtam helyén kezelni, ezért kérdeztem vissza, hogy miért nem jó? Hiszen ha nem kirándulás során kapom le, akkor lehet kötekedni a tetőablak környezetével..
Technikai bakival vagy komponálással. m3ss bele keverte a Torzo fotóit összehasonlításba az enyémmel, itt kezdődtek a bajok. Szerintem két teljesen különböző téma, összehasonlíthatatlan. Különben is hogyan tudnám felvenni valakivel a versenyt (sokkal fiatalabban), akinek jobb felszerelése sokkal több tapasztalata, és utazási lehetősége van?
Ha szembe jön egy kép szerintem nem kell érdekeljen a háttere, de itt fórumon, ahol annyian vagyunk akit érdekel a mód, exif meg minden hasonló info ott azért fontos, hogy mennyi energia van egy adott képben, érdekes, mert pont egy másik képre kaptam meg tőled a kapás lövés jelzőt, ami a mesternek meg tetszett!Megosztóak a képeim..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Hobby rádiós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest