- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Az alza -hoz létezik valamilyen telefonszám? November 8 -án megrendeltem és online bankkártyával kifizettem egy alaplapot. Másnap, November 9-én küldtek egy emailt, hogy
"Örömmel tájékoztatjuk, hogy xxxxxxxx számú megrendelése (vagy a megrendelés egy része) kiszállításra kész. Megrendelését a Trans-o-flex fogja kiszállítani.
A várható kiszállítási időt és a csomagszámot a következő e-mailben/SMS-ben fogjuk Önnek elküldeni."
De azóta nem történt semmi, a Trans-o-flex nem jelentkezett. Ez egy raktéron lévő termék, amit megvettem és az volt odírva, hogy több mint 5 db raktáron, kiszállításra kész. De kezdem elveszteni a türelmemet, ezért kéne hozzájuk egy telefonszám és ha lehet inkább bemegyek személyesen az üzletbe és elhozom onnan, de ezt akarom velük megbeszélni telefonon. Emailre nem válaszolnak, már azt is küldtem nekik még múlt hét pénteken.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Elképesztő, hogy egy magyarországon terjeszkedni kívánó, itteni mintabolttal rendelkező webshop arra nem veszi a fáradtságot, hogy ha a cseh központi irodájukban nincs egy épkézláb ember aki tökéletesen tud magyarul, akkor legalább fizetne egy külsős cégnek vagy bárkinek azért, hogy NE kib*szott google fordítóval legyen lefordítva a sz*ros .hu -s weboldaluk, hanem rendesen megcsinálva úgy ahogy kell (kéne).
-
nubreed
veterán
Sziasztok!
Az Alzánál milyen email címre kell írni ha garanciális ügyintézkedést, esetleg alkatrészcserét szeretnék kezdeményezni a náluk vásárolt termékre?
-
nubreed
veterán
Köszönöm az email címet, Casoli és Marosko!
-
nubreed
veterán
Srácok, rendeltem kb 8 napja 2 terméket az Alzától, házhozszállítással, és ki is lett online fizetve kártyával a megrendeléskor. Azt írták, 16 -án azaz tegnap megtörténik a kiszállítás a címemre. Ehhez képest nem történt semmi, nem kaptam semmit, csomag nyomonkövetése linken (magyar posta...) még mindig a legelső, azaz a felvétel az aktív. Ez most kinek a hibája, az Alzáé vagy a magyar postáé?
-
nubreed
veterán
válasz NyalokAA #4111 üzenetére
Ne csodálkozzatok semmin. Én kettő darab raktáron lévő terméket rendeltem pár hete, egyben rendeltem meg és fizettem ki őket. Ehhez képest az alza a két termékre két különböző fuvarkövetési számot adott... a reklámban szereplő "gyors kiszállítás" -ból semmi nem igaz, én 2 és fél hetet vártam a 2 raktáron lévő cuccra.
-
nubreed
veterán
Sziasztok,
küldött már valaki az Alzának olyan alaplapot, aminek az volt a baja, hogy elhajlott az LGA típusú cpu foglalatban néhány pin? Tudom, hogy elvileg az ilyen hibákra nem terjed ki a garancia az alaplap gyártók szerint, mert ez olyan fizikai behatás, amit csak a user okozhat, mivel ők gyárilag elvileg csak kifogástalan állapotú alaplapot adnak el. De a kérdésem az, mennyire "jófej" ilyen esetben az Alza, van-e arra esély, hogy mégis cserélik gariban a lapot?
-
nubreed
veterán
válasz raziel01 #8347 üzenetére
Vadi új volt. Bontottat/használtat, ilyesmit soha nem vennék én.
Szóval vettem amit írsz. Ilyenkor egyébként javítják az elhajlott pineket és azt kiszámlázzák (mivel, hogy ez nem gariztatható) vagy ilyenkor mi történik? Már ha tényleg bejön a 99% és kiszúrják? Vagy visszaküldik a szar/hibás alaplapot?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Ha vissza kapom a lapot, abban az állapotban ahogy elküldtem, akkor én is ezt fogom tenni. Legalábbis próbálkozom. De azért 1% esélyt adok még a csodának, hogy cserélik és új lapot küldenek vissza.
-
nubreed
veterán
válasz raziel01 #8349 üzenetére
Pontosan ez lett, ma reggel kaptam az értesítést, valami olyasmi, hogy a tesztelés során olyan mechanikai sérülést észleltek, ami nem egyeztethető össze a gyártó garanciális feltételével...
Nagyító, csipesz rendel.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest