- Apple Watch
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Tikakukac #9211 üzenetére
Ja igen a fotózás témakörre:
Volt olyan eset amikor volt fotó a bekerült gépről, de a szerviz azt mondta, hogy a sérülés simán történhetett a kép készülte után.Ami amúgy igaz is, mert lehetséges. Meg az, hogy a szervizben alulfizetett emberek barbár munkát végeznek.
Döntse el mindenki mit hisz én dolgoztam ebben pont eleget ahhoz, hogy tudjak ide írni több oldal horrort.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Tikakukac #9211 üzenetére
Konkrétan azzal akartak itt bizonygatni,hogy egyik felvételen egy csávót minimum 3 méterről vett egy kamera hogy szed elő dobozból dolgokat és pakolgat át egy asztalra. A másik videón pedig valamivel közelebbről az elővett eszközöket kiszedte az antisztat zacskokbol és még tovább pakolgatta. Az én állítólagos alaplapomrol két fotó készült ezen túl, természetesen amin a pin tű elhajlás van, arról az égvilágon senki sem mondja meg hogy milyen alaplap,azt meg pláne,hogy az enyém az,szóval azért ez elég érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI BROTHER TN-1090
- Epson EB-1776W projektor/ LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest