Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Televan74

    nagyúr

    válasz fatal` #5666 üzenetére

    Bemásolom a hosszú Foxpost levelezés eredményét! Úgy érzem két part között vagyok és lassan elsüllyed a ladikom.

    Önnek azt a visszáru szállítólevelet csatoltuk, amelyet a Békéltető Testület számára elküldtünk, mindössze a többi csomag adatait töröltük ki, adatvédelmi okok miatt. Más ügyfelek csomagadatait az Ön részére nem áll módunkban kiadni, ilyen adatot csak hatósági megkeresésre, magának a hatóságnak adunk át.
    A küldemény a 2020. november 9. napján kelt visszáru szállítólevél alapján visszaküldésre és átadásra került Alza cz. a.s. megbízott alvállalkozójának, a TYROL Truck s.r.o.-nak. A szállítólevélen többek között szerepel e cég bélyegzője és aláírása is, valamint az adott csomag feladója (Alza cz. a.s.), a csomag azonosítószáma, a címzett e-mail címe és telefonszáma, a cél automata, a csomag utolsó státusza és az átadó cég, a Foxpost Zrt. bélyegzője, aláírása és logója. Ezek alapján a csomag minden kétséget kizáróan beazonosítható.
    A csomag visszaküldésre került az Alza-nak azt a szokásos módon az Alza megbízott alvállalkozójának adtuk át, a TYROL Truck s.r.o.-nak. Ön megbízott minket, hogy a csomagot szállítsuk vissza, amelyet mi maradéktalanul teljesítettünk. Miután az Alza alvállalkozója átvette a csomagot, amelyet az Önnek is elküldött dokumentummal igazolni tudunk, nem tartozunk felelősséggel a küldemény további sorsát illetően, így kártérítést nem áll módunkban fizetni. A csomag igazoltan nincs már cégünk birtokában, így azzal kapcsolatban az Alza-t szükséges keresnie.
    Amennyiben a csomag nincs meg, azt az Alza raktárában kell keresni, illetve az Alza részéről kell annak utánajárni, hogy a saját alvállalkozója a TYROL Truck s.r.o. beszállította-e a kérdéses csomagot a raktárukba vagy sem.
    Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alza-val ismételten, a lepecsételt szállítólevéllel Ők elismerték a küldemény átvételét.
    Sajnáljuk, hogy a folyamatban levő ügye még mindig nem került megoldásra, bízunk benne, hogy a hivatalos, pecséttel ellátott dokumentummal sikerül megoldani a felmerült problémát.

    Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

Új hozzászólás Aktív témák