Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Low Noise #34 üzenetére
Szintúgy.
A Windows 10-es rendszereim 5-5 évet futottak hibák és belassulás nélkül -- végül azért lett friss telepítés, mert az aktuálisan 13 éves Athlon II hardvereimet cseréltem le, és úgy gondoltam, mégiscsak így dukál.
A Windows programokhoz nem nyúlós helyrehozása meg amúgy meglepően jól műköid, úgyhogy jó okkal remélhetjük, hogy a jelen megoldással gyakorlatilag kifogástalan eljárást kapunk. Volt ugyanis egy súlyosan elcseszett W10 rendszer, százas nagyságrendű, egymás hegyén-hátán telepített programmal, szabálytalan törlésekkel -- szóval tipikusan a hozzá nem értő, de mindenbe magabiztosan beleugró kamasz gépe. Én sem hittem benne, de ráeresztettem egy rendszerjavítást, és a rendszer a végére megjavult. A telepített programok pedig maradtak és működtek. Már amelyik olyan állapotban volt. Mindenesetre innentől rendet lehetett tenni rövid úton.
Amúgy mindenkinek ajánlom, hogy sima uninstall helyett használjon valamilyen menedzselt uninstallert. (pl. IObit, Geek, stb.) Meglepően sok szemetet találnak a programok után a sztenderd letelepítési eljárás lefutását követően.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged