Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
-
Dr. Akula
félisten
Így van. Dilikutya jól mondta, a TC-nek és társainak azért van piaca, mert az MS 30 éve nem tudja lekoppintani a Norton Commandert. Ennek már rég beépítve kéne lennie. Több értelme lenne mint holmi Paint 3D-knek és hasonló vackoknak, amire viszont számolatlanul égetik az erőforrást. 1 programozót ráültettek volna, 30 év alatt akkor is kész lenne már, ha még ott kezdte volna az ismerkedést a számítógéppel.
-
Dr. Akula
félisten
Hogyne lenne. 2 hete adták ki a legújabb verziót, bétából mai build is van. Ráadásul már Arm64-es verzió is van. Ez még mindig egy nagyon is élő dolog, még szilveszterkor is kódolnak.
A TC-t csak arra használom hogy azon a telefon memóriája is megjelenik meghajtónak, fel/le másoláshoz. Minden másra Far.
-
A Total Commander egyfajta "boomer" beidegződésnek látom. Anno még suliban is tanították alapfeladatokra. És akkoriban volt is haszna, mert a windows fájlkezelő tényleg béna volt, meg kellett fájlokat is darabolni, stb. de manapság kb annyi értelme van, hogy picit gyorsabb meg van pár extra. De én még nem nagyon láttam senkit hogy többre használná, mint amit a windows intéző tud...
Munkára windows alá nekem pl WinSCP van SFTP miatt, az is hasonló ortodox fájlkezelő, habár nekem kevés, valami más kéne, megnézem ezt az Ingyenes Parancsnokot.
-
Dr. Akula
félisten
Legjobb a Far Manager, hagyományos Norton Commander dizájn, és ugyanúgy free. Ugyanaz írta aki a RAR formátumot és a WinRARt. Lassan 30 éves, és még mindig frissítik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest