Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• petya53

csendes tag

válasz kiskakas #46 üzenetére

A neved nagyon találó.Hát legyen.Abban igazad van,hogy a 3 meg 4 között nincs külöbség,hogy mind a kettö wifit állit elő.A mobil internet vivö frekijéről beszéltem. Csak a sebbeség az a nem mindegy.A sticket be kell dugni a h8-ba, most felejtsd el a hotspot leosztást.A h8 független a stick milyen,független ! Akkor lehet hogy jó de lehet hogy nem. A stick valamilyen nagy gyártó gyártmánya. Itt belépnek a szogáltatók.ÉS EZ AZ AMI NEM MINDEGY. Ugyan az gyártmány és az egyikkel megy a másikkal meg nem.Mig a laptopon megy mind a kettövel.Ez a tapasztalatom.Abban igazad van,hogy 4LTE tudja a 3g t.Csak gyorsaság külömbség van.Csak azt nem tudom hogy melyik sticket tudja kezelni a h8. Én azért vettem meg a gépet,hogy ne kelljen egy pótkocsit rácsatlakozni menet közben.Valoban egy teljesen hülyének értelmetlen volt amit leirtam.Ha egy kicsit gondolkodol rájösz hogy a 3g telefon nem müködik 4g-n.Ez persze nem azt jelenti,hogy a stick nem müködik.Csak a h8-al lehet,hogy nem kompatibilis.Lehet hogy belehet állitani ugy ahogy leirtad.
    Tényleg nagy próbléma,hogy ennyire hüjének nézel,de nem haragszom.A felületesség az nagyon rossz dolog.
    Inkább azt mond el mi van a külsö memo kártyáddal.Meg sikerült oldani?

Új hozzászólás Aktív témák