Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
válasz
hegedus001 #48 üzenetére
ebben teljesen igazad van
azt hiszem itt páran félreértették a kommentem (nem is elsősorban te). én nem a fejlődés ellen vagyok csak arra akartam felhívni a figyelmet hogy nem szabad túl nagy hangsúlyt fektetni a geekbench pontszámokra mert egy kifejezetten kevés pontot elérő telefon is villámgyors az átlagos használatban.
úgyhogy akit egy gyenge pontszám tántorít el mondjuk egy használt iphone xs-től vagy samsung s20től az ne aggódjon, hiába fele annyi a geekbench pontuk mint az aktuális csúcsoknak, ezen telefon sebessége bőségesen elég lesz még évekig.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 47%-os teljesítményelőnnyel debütált a Geekbench 6 tesztjén az Apple A17 Bionic, miközben a Snapdragon 8 Gen 3 beérte az A16-ot.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest