- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swarcz
újonc
LinkedIn-en open to work, és "ux design/ux research" meg "IT support" van beállítva, de picit "félre van gépelve" a nevem, hogy hunban ne találjanak meg, mert teljesen más munkákra jelenkezgetek, mint amit tanulok, és azt tapasztaltam, hogy ez egy megunhatatlan témakör Mo-on, hogy tanulok valamit a szabadidőmben, de mellette valamiből meg is kéne élni.
User experience design MA tanulok online, folyamatosan próbálok vele munkát találni, mert van portfolio-im is. Meg már elvégeztem pár online képzést is. Hunban még nem jutottam el vele interjúra, UK-ban már volt pár interjúm, tapasztalat hiányában kirostáltak, de sokat tanultam az interjúkból. Meg most kezdtem el egy "Service Design" képzést egy Finn egyetemen.
Jó vagyok komplex feladatokban, vagyis ezeket szeretem, amikor gondolkozni kell, és valami megoldást kell találni egy problémára. Szeretek kreatív dolgokat csinálni. pl. photoshop, vagy figma vagy adobe xd-vel.
Álmomból felkeltve összerakok szétszedek egy pc. laptopot, jó vagyok hibakeresésben, online táv gyógyításban, stb. Jól tudok emberekkel bánni, csapatot vezetni,
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Futás, futópályák
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Yettel topik
- OLED monitor topik
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vallás
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest