- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekop
senior tag
-
rekop
senior tag
Igen már el van indítva a dispute ezzel az indokkal: Dispute Reason: Package was returned to seller by shipping company A tracking számom: LZ815630954CN
Akkor maradjon így, és ne foglalkozzak az eladó kérésével? Nem akarom megszívatni magam, hogy a végén indokkal ne kapjam vissza a pénzt. -
rekop
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a második rendelésem is úgy néz ki problémás lesz. Egy hónapot vártam a csomagomra, de a tracking szerint el sem hagyta Kínát. Írtam az eladónak, aki szerint visszafordították a vámról a csomagot, ha akarom visszaadja a pénzt, adjam meg a paypal-omat. Ez furcsa volt, és válaszoltam hogy nem paypal-al fizettem ezért nyitok egy dispute-t itt az oldalon azzal az indokkal, hogy nem jött meg a csomag. Erre ma visszaír, hogy töröljem a dispute-t és adjak fel egy másikat, azzal az indokkal hogy "Return good"-"Personal reasons"-"I no longer need the product".
Ez most mi akar lenni? Válasszam ezt, vagy hagyjam az eredeti reklamációt, hogy nem jött meg a csomag? -
rekop
senior tag
Üdv! Az lehetséges hogy regisztráció nélkül rendeltem valamit? Igazából kettő email-el is regisztrálva vagyok, de egyikben sem látom a rendelésem. A számlámról levette a pénzt, de nem látszik sehol ez a rendelés. Már nem emlékszem, hogy melyikkel voltam belépve(ha be voltam egyáltalán) de email sincs a vásárlásról.
A másik kérdésem, hogy akartam venni akksit, illetve a pénzt le is vonta de egyből "Status:
Closed, We can't process your order at this time due to potential security reasons...." üzenetet adta. Ilyenkor visszautalják majd a bankkártyámra a pénzt? Ez mennyi idő szokott lenni általában? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett +koffer
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest