- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
Sziasztok
Sajnos belefutottam én is egy vámeljárásba. Rendeltem egy 156$ értekű fényvezérlőt. Az ali spanyol oldalán futottunk bele a cuccba. Nem volt feltüntetve hogy honnan jön, csak hogy 7nap alatt itt. Így össze is raktam hogy akkor bizto spanyolországból, mert ugye a spanyol nyelvű alin találtuk és gyorsan itt van akkor az tuti europa. Feladás után derült ki, hogy kína.... Itt már sejtettem, hogy gond lesz, plussz az eladó azt írta, hogy 30$- ír ílértéknek a számlára plussz 20$-t a szállításra. Na most tőlem bekérték az adatokat vámoláshoz, oda viszont csak az alipayen kifizetett 156$ -ról tudok igazolást küldeni. Mi van olyankor, ha nem veszem át a csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett +koffer
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest