Hirdetés
- Macrodroid
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
bence092301 #29444 üzenetére
Szerintem itt tedd föl a kérdésedet.
-
Fall-N
veterán
válasz
bence092301 #28703 üzenetére
A hozzáállással volt a baj. Sajnos az ilyen mentalitás miatt könyvelnek magyarokat el olyannak amilyennek. Egyáltalán nem korrekt kamuzni és refundot kérni. Ez olyan mintha az untracked postás olcsó cuccnál bekamuzná az ember, hogy nem jött meg. Utána meg nem szállítana Magyarországra egyik eladó sem, mert nem érné meg.
-
válasz
bence092301 #28701 üzenetére
Nem tudod mi a probléma, így nem célszerű általánosítani. Ez még akkor sem indok a hazugságra.
-
válasz
bence092301 #28699 üzenetére
Olvastad az előzményt? ....az AliExpressről vásároltam egy terméket, ami nem felel meg a termékleíránsak. Így az eladó javasolta, hogy küldjem vissza...
Csak megérkezett, mert akkor nem derült volna ki, hogy gond van vele.
Amit te javasolsz az nem egészen korrekt dolog. Az ilyenekre is gondoltam, mikor megfogalmaztam a jobb felső sarokban olvasható Téma tudnivalókat. -
válasz
bence092301 #28687 üzenetére
A patika állapotút kérd 1000Ft-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest