Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Amúgy kínais rendelgetéseket összegezve eddig az ali a leglassabb. Nem értem, hogy miért. Vagy most pont beleesett az ember a karácsonyi dömpingbe?
Szegény babám annyira várja a hátitáskáját 10.03. de még sehol. Remélem valami postás nem ment rá.
-
kirkri
addikt
Hanyadikán jelölte kiszállítottnak a csomagot? Attól tartok hogy még egy hónapja sincs, akkor pedig nagy eséllyel csak az fog történni, ha nyitsz egy dispute-ot, hogy kapsz egy üzenetet, hogy az eladó megígérte, XY dátumig meg fog érkezni a csomagod és várj még türelmesen. (És nem tudsz eszkalálni sem)
-
Mankó
veterán
Előzmények: Rendeltem egy fejhallgatót, az eladó október 29.-én adta fel eredetileg a csomagot (nyomkövető oldal szerint), ma már 17.-e és még el se hagyta Kínát...
Írtam az eladónak is privát emailt, meg az AliExpress oldalára is a rendelés alá, hogy mi a helyzet.
Meddig várjak a válaszára, vagy hogy történjen valami, s ha nem történik semmi, akkor mi a menete az Open Dispute opciónak? 3 nap eltelt és semmi. Lehet kevés, lehet sok arra, hogy reagáljon.Ötlet?
-
szazsu71
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért lehet az, hogy a mobilos Aliexpress alkalmazás azt mutatja, hogy van 6 Notifications, de ha megnyitom, akkor azt írja, hogy nincs egy sem.
Laptopon pedig az Aliexpressben nem találok ilyet, hogy Notifications, csak Message center, de ott meg ilyet nem mutat. -
kirkri
addikt
-
vasi89
őstag
válasz
Shrimplandhu
üzenetére
Nekem is adott 1 eladó kamu TN-t ami szerint Magyarországon volt a cuccom és győzködött róla h ott a TN ami szerint az országban van. Én meg írtam neki h ne próbálkozzon látom h kamu. Aztán nem fogadta el a disputeot, eszkalálni sem engedett majd 2 napon belül mégis elfogadta a full refundot és visszajött a pénz. Nem tudom milyen isteni csoda miatt történt

-
Shrimplandhu
tag
válasz
Marcika12344
üzenetére
tanulópénz
hál istennek csak 0,58 dollár. Ki kell tanulnom a pénzvisszaszerzést mert egy 6 dolláros telefontok is a "végét járja". Az se lesz egyszerű meccs mert annak elvileg van TN-je és aszerint Magyarországon van. Ilyenkor van esély visszakapni a pénzt vagy bukó? -
Marcika12344
csendes tag
válasz
Shrimplandhu
üzenetére
nem
-
vasi89
őstag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Én is 100 körül járok. Negatívat nem tapasztaltam még igazából. Párszor kaptam én is hamisat de mindig visszajött a vételár. Viszont nekem van 35 értékelésem ami marhára idegesít mert én mindenkit értékelek... És azért ez így elég gáz.
-
kirkri
addikt
válasz
Shrimplandhu
üzenetére
Én még nem. (valószínűleg nem is fogjuk megkapni)
Egy dolgot nem értek, valaki magyarázza majd meg nekem.
Hogy lehet az, hogy az eladónak 8 feedback score-ja van csak, a terméknél viszont 132 értékelés található. Első körben azt gondoltam, hogy biztos egy évnél régebbiek, de látom, hogy nagyon sok értékelést kapott október/november hónapban. -
Shrimplandhu
tag
A múlt héten már volt róla szó: Van aki megkapta a filléres szilikon kvarcórákat?
-
kirkri
addikt
válasz
evelin83
üzenetére
Sajnos 60 napig úgy néz ki kitolhatja bármikor, mert a 60 nap az alap.
Én indítottam már claimet ilyen ügy miatt. Csináltam egy képernyő mentést, ahol szerepel, hogy amennyiben 45 napon belül nem érkezik meg a csomagom, akkor teljes visszatérítést kapok. Tudom a postáról nem tehet, viszont, ha én lennék az eladó, akkor ilyen esetben másnap már vinném is a postára a csomagot, hogy tuti megérkezzen 45 nap alatt a vevőhöz, nem vacakolnék még a postázással egy hetet.
Végül az eladó elfogadta, így visszakaptam a pénzem. Ha eszkalációra került volna a sor nem tudom az Ali miként döntött volna.
-
evelin83
csendes tag
Sziasztok! A fórumon még új vagyok, az aliról már egy ideje rendelgetek, de most valami érdekes történt és meg szeretném kérdezni a véleményeteket! Volt egy okt 17.-i rendelésem 45 napos határidővel, persze nem volt hozzá TN ezért tegnap megkérdeztem az eladót, hogy tudja-e esetleg merre jár a csomagom... Erre fogta magát és a Purchase Protection-t fogta és kitolta az eredeti 45 nap helyett 60-ra. Tudok valamit tenni ez ellen? Eddig nem tudtam, hogy ezt a határidőt az eladó önhatalmúlag tologathatja, azért választottam őt, mert gondoltam 45 nap alatt akkor tutira itt a csomagom... Ti jártatok már így?
-
Baggioni
újonc
Sziasztok!
Ha nem kapom meg a csomagot akkor a 57-58 napon indítok vitát az úgy megfelelő? -
phanfantom
senior tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
rendben, köszi az infót
-
Turbobacsi
senior tag
egy kis statisztika szösszenetképpen: most járok az Aliról 65 db rendelésnél: mind megjött eddig kivétel nélkül (egy része ugye nyomkövetés nélküli volt) 1hét és 4 hét közti időintervallummal.
Háromszor jött "hamis" cucc, ezeknél a vételár nagy részét visszakaptam, egyszer pedig nem azt küldte amit rendeltem, de mivel ami jött, az drágább volt, mint amit szerettem volna, megtartottam, illedelmesen megköszöntem neki. Egyszer pedig nem az a színű cucc jött, mint amit kértem, de végül is teljesen mindegy volt (tolltartó a gyereknek) -
Turbobacsi
senior tag
válasz
phanfantom
üzenetére
ha nem adja fel, és lepörög az idő: automatice visszakapod a vételárat...
-
RBJ
addikt
10.03. rendelésem még sehol. 43 napja semmi. Lassan vinnyoghatok?

-
phanfantom
senior tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
nem
ok, megpróbálom
de ha nem lesz változás,akkor mi történik?
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
phanfantom
üzenetére
írtál neki üzit?
nekem ez néha bevált: "Hello: Please send as soon as possible!"
-
phanfantom
senior tag
Ha lejár a feladási határidő egy terméknél, akkor mit lehet vagy kell majd csinálni? Nekem most van egy ami 24 órán belül lejár, már 1 hete nem indítják útnak.
-
kirkri
addikt
válasz
Marcika12344
üzenetére
Most már csak várnod kell a döntésre. Nagy rá az esély, hogy 1 héten belül nem történik semmi, erre azért készülj fel.
-
vasi89
őstag
válasz
Marcika12344
üzenetére
Bepróbálkozott, vagy hülyének néz téged. Eszkaláld, semmiképp ne fogadd el.
-
Flagg
csendes tag
A Kínai posta!

http://warnet.ws/news/87037
-
Totinyek
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.Hogy tudom az elmentett bank kártya adatokat törölni a profilomból? Előre is köszönöm a válaszokat
-
szazsu71
csendes tag
Szia!
Ez volt az utolsó válasza.
Open disput-ot nem tudok még nyitni, csak attól tartok, hogy ha nem küldöm majd vissza az árut, miután megkapom, nem fogja visszaküldeni a pénzt sem, ezért vagyok most tanácstalan, hogy mit tegyek.kaily chen
2015-11-15 05:41:27
Please apply for a refund.please open case -
szazsu71
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tenni, ha rendeltem egyterméket és ezután az eladó írt nekem egy üzenetet, hogy azt nem tudta küldeni, hanem egy hasonlót és más színben postázott el. Én vissza írtam, hogy azt nem kérem, hanem küldje vissza nekem a pénzt erre ő ezt válaszolta
please refund.thanks.
majd ezt
Please apply for a refund
mit tegyek, ha megérkezik de én nem akarok postaköltésget fizetni a visszaküldéssel, jobb, ha át sem veszem a csomagot?
Mi a biztosíték, hogy visszakapom a pénzem, mert hiába kérdezem, hogy mikor küldi vissza, arra nem mond semmit.
Nem is értem, hogy miért nem kérdezett meg mielőtt postára adta, hogy kérem-e ha az általam megrendelt termék helyett, csak egy hasonlót tud küldeni. -
Mankó
veterán
Rendeltem egy 36$-os fejhallgatót az AliExpressről szeptember 29.-én. Tracking number: HN006098440AE
Az eladó AliExpress standard shipping-el adta fel a csomagot.
A megadott nyomkövető szolgáltatás (cainiao), azt írja 10.30. "Your package is in transit." Már több mint 2 hét eltelt és még semmi változás.
Más is rendelt már ugyanilyen fejhallgatót ettől az eladótól, és az egy hét alatt rendben megérkezett.Szerintetek rendben van ez így? Vagy mit kellene tennem?
-
kirkri
addikt
válasz
RAZR_v3
üzenetére
Mivel nem írtad meg a TN-t, így csak abból találgatunk amit beírtál.
A státuszok alapján ez egy valós TN. Viszont ahogy a fórumtárs is írta, nagyon korai még paráznod. Egy-két hét az még teljesen reális, ha nem jön meg azalatt, akkor utána majd lehet a továbblépésen gondolkodni. -
RAZR_v3
tag
Üdv!
Másodszor rendelek Aliexpressről, az első rendelésem hamar megérkezett. A mostani csomagomról lassan egy hete semmilyen hír nincs, aki már tapasztaltabb a rendelés terén, és történt vele hasonló, meg tudja mondani, hogy nagy eséllyel mi várható ebben az esetben? Elveszett a csomag, vagy még nem pakolták fel a repülőre, kamu TN, stb.? A Magyar Posta nyomkövető oldala még mindig nem látja ezt a csomagot.
Válaszotokat előre köszönöm!2015-11-03 01:22:51.0 Electronic Data Received
2015-11-05 20:19:01.0 parcel center received
2015-11-05 22:31:48.0 parcel center customs scan
2015-11-05 23:10:42.0 leaving parcel center ,next station Shenzhen center
2015-11-05 23:50:59.0 Shenzhen Transit Station export security scan
2015-11-06 11:21:37.0 Shenzhen Transit Station export customs scan (domestic transit )
2015-11-07 12:51:25.0 Guangzhou Transit Station export security scan
2015-11-07 13:24:52.0 Guangzhou Transit Station export customs cleared
2015-11-08 09:15:00.0 arrive Guangzhou Airport
2015-11-08 13:56:42.0 leaving Guangzhou Airport going to next airport/seaport(China Post Air Mail szállítja a csomagot, ingyenesen)
-
ilyen TN-t hol tudok követni? AI670110956CN
-
kirkri
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Sehogy, egyik sem követhető TN.
(#7445) Saccco: Nagyon durva számok ezek.

Arra még kíváncsi lennék mennyi volt az össz forgalom. -
dragon1993
addikt
2 furcsa rendelési számot kaptam (nincs az elején betű, pár számot X-el helyettesítek)
Szolgáltató: China Post Ordinary Small Packet Plus száma: 32195XXXXXX
Szolgáltató: Seller's Shipping Method (passz mivel jön) száma: 01526XXXXXXEzeket, hogy tudom betenni tracking 17trackre ?
-
Saccco
nagyúr
- 48millió+ látogató
- 30millió+ csomag
- Legnagyobb rendelés $36.868
- Legnagyobb rendelés 4273 csomag
-
Vertigo18
addikt
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Ne is mond, van baja... Megnézem most, meg majd pár nap múlva, hogy mennyire sikerült kilapítani.
-
feroooo31
tag
Ebayhez képest csalódás ez az ali. Igaz még csak egy csomag nem jött meg de úgy néz ki hamarosan mégegy lesz. Ebayen vásároltam kb. 150x és mindegyiket megkaptam.
Szeptember 21-eit most reklamáltam a következő meg Szeptember 29-ei.
-
cserri18
csendes tag
válasz
Arenastag
üzenetére
Ez a 149 - 15$ kedvezmény látszik valahol? Én 192-t fizettem, és nem emlékszem, hogy írtál volna a 15$ kedvezményt. Épp most akartam reklamálni. Viszont most már nem látom egyben a rendelést, csak darabonként. Sok apróság, nincs kedvem egyenként összeadogatni a tételeket, hogy benne van-e...
-
peestike
senior tag
sziasztok! érdeklődnék, hogy esetleg valakinek van e infója a yunpost-ról?
kaptam egy ilyen track számot: YT16szám.
rápróbáltam, a 17track már ad róla infót: 2015-11-12 21:45 SHENZHEN - CHINA, Shipping information received
elsőre azt gondoltam, hogy a yanwen-hez hasonló valami....
itt lehet nézni: [link]
vagy még mindig gondoljam úgy? ezért érdeklődnék.
egyébként még nem nagyon vagyok egy ali mágus, de ha az eladónál ez van:
Free Shipping to Hungary via China Post Registered Air Mail
ráadásul akár ára alapján még bele is férne az ajánlott, akkor nyígjak, hogy adjon valós CN track-et?
vagy hagyjam, aztán majd kiderül ide ér e?
köszönöm a segítséget!
-
Melack
veterán
"Status: Dispute Escalated – Investigation Pending
Reminder: Our Case Management Team will conduct the final arbitration and make their judgment based on the evidence submitted."
Ma egy hónapja, hogy elindítottam a dispute-ot 16$-ért. Nem kapkodják el. -
repvez
addikt
A másik cuccomat is feladták annak SE végű a TN vagyis talán svéd postával jön?
Egyszer már volt ilyen akkor talán 5 nap alatt megjött a cucc, most is már 5 bejegyzés van a TN keresőben.Ugy vettem észre ez a végződdéssel, mindig gyorsabb és részletesebb a csomag követés mint a többinél.
Vilt, hogy az egyiknél már irták, hogy célországba megérkezett a másik meg még shipping és mégis azt kaptam meg elöbb ami csak shipping volt, nem azt ami elvileg az országba volt.Hála a gyors belföldi postának, hogy több napba telik 200km t leküldeni egy csomagot mint amennyi idő alatt a fél világon keresztül jön. -
Vertigo18
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
De legalább olcsó volt... Most próbálom vasalni...

"New 22*18cm Universal Mouse Pad"
Kicsit lejjebb:
"Package Weight:
0.050kg (0.11lb.)
Package Size:
10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in) "Gratulálok!

-
Vertigo18
addikt
Aliexpressről megjött a majd egy hónapja rendelt egérpadom. Az alja elég jó minőségű, csúszásgátlós, ráadásul nagyon olcsó volt. De ugyan kinek jut eszébe egy 22x18-as egérpadot egy 10x10 cm-es küldeményben elküldeni? Nem vettem észre, de a termék lapján is fel volt tüntetve, hogy ekkora lesz a küldemény!
Értitek! Egérpadot, összehajtogatva, majd 1 hónapon keresztül utaztatva csomagok által lapítva... Most tehetem be könyvek közé préselni...
-
kirkri
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Mivel az nem regisztrált küldemény, így amennyiben befér a csomag a postaládába, akkor bedobja.
Ha nem fér be, akkor értesítőt kell hagynia. -
cintula187
addikt
A Yanwenes mókánál olyan kérdésem lenne, hogy ilyenkor is a postás bedob egy küldemény értesítőt azért?

-
feroooo31
tag
-
kirkri
addikt
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Akkor nem tudsz mit csinálni.
De szinte biztosan jóváhagyja, mert nem érdeke akadékoskodni. Ha erővel rátukmálja valakire a portékát, akkor megkapva a terméket, mindenféle kitalált ürüggyel nyithat rá reklamációt a vevő. -
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Rendeltem aliról egy telót, de kifogyott a készlet, az eladó ígérgette, hogy 1-3 napon belül lesz megint, de hiába vártam, a 10. napon meguntam és töröltem a rendelést. Jelenleg "Awaiting Cancellation" állapotban ragadt, gondolom jóvá kell hagynia a törlési kérelmet. Megrendeltem mástól, ezért jó lenne ha minél hamarabb visszakapnám a pénzt. A kérdésem, hogy mi van akkor ha nem hagyja jóvá? Meddig ragadhat ebben a státuszban? -
juhlaci
tag
Ha lejár a jogvita akkor, hogy van tovább? Állítólag az Ali automatikusan bekapcsolódik? ???????
-
repvez
addikt
Na az első rendelésem tegnapról már fel adták és most előszőr én is maláj TN számot kaptam, eddig mindig CN végűt kaptam
-
molvany
aktív tag
Ez a böngészö dolog roppant érdekes. Nekem pl. csak a G. Chrome adja azt a lehetöséget, hogy keresésnél kitudjam választani a " helyi postázást ". Vagyis csak ez a böngészö mutatja azt az Ali - s terméket, ami Németországból postáznak, nem Kínából.
Sem az Internet Explorer, sem a Firefox nem adja ezt a lehetöséget az Ali - s felületen.
Ez van
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!!
Az miért lehet ,hogy chrome böngészőben az aliexpress-en keresve például xiaomi mi 4 keresésre (all categories van kiválasztva) egyetlen telefont sem ad találatnak(csak mindenféle tartozékot)? Ugyan ez a helyzet például a xiaomi mi ban 1S-el.Csatolva a kép.Köszi a válaszokat.Mindezek keresése a mobil alkalmazásban rengetek találatot ad...
Szerk: Ha tudtok megbízható ali store-t ahonnan tuti eredeti mi bandet kapok jó áron, akkor kérlek ne tartsátok magatokba.Köszi

-
kirkri
addikt
Egyre bizonytalanabb vagyok, hogy a rendhagyó kinézetű maláj postás TN-ek valóban kamuk-e?

Már a második csomagom jön meg úgy, hogy pontos a trackerben az adat.
Ezt például ma kaptam meg, SYLMY00389879
-
Arenastag
csendes tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Végül milyen kamerát választottál ha szabad kérdeznem?
Én egy SJ5000X-t rendeltem. Igaz az 5000 Wifi nagyon jó áron volt, de az 5000X több mindenben jobb.A 149$ felett 15$ engedmény úgy működött, hogy egyben kellett leadni a rendelést, és csak a 150-et meghaladó részt vonták le. Ha pl 155-ért rendeltél, 150-et kellett fizetni, ha 165-ért, akkor is 150-et kellett fizetni. A kuponok ettől függetlenül beválthatók voltak.
Én úgy ki8taktikáztam, hogy összeválogattam 165.5$ értékben, kedvezménnyel az 150,5-lett + 5$ ali kupon + 2$ seller kupon. Így lett az akció előtti árból 213$ (ami most is annyi hogy vége az akciónak) 143$.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hál istennek csak 0,58 dollár. Ki kell tanulnom a pénzvisszaszerzést mert egy 6 dolláros telefontok is a "végét járja". Az se lesz egyszerű meccs mert annak elvileg van TN-je és aszerint Magyarországon van. Ilyenkor van esély visszakapni a pénzt vagy bukó?

V/