-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
Na igen, ettől félek kicsit. Az elmúlt napban kicsit körbejártam a dolgot, de még jobban összezavarodtam. Az eladó utolsó 1 hónapos statja nem túl kiemelkedő, olvastam ott olyat, aki kb. úgy járt mint én, de refund-ot sem kapott és terméket sem..
Nem tudom, mihez tudok menni egy esetleges dispute-tal, az első dátumhoz 9-18 days, vagy a második 2021-02-12 (hát az még k.rva messze van sajnos).Illetve azt úgy általában kérdezem mindenkitől, akinek esetleg ilyen VRxxxxxxxxxxYP tracking száma van, hogy előfordul-e hogy semmi infó nincs róla, tényleg semmi? (ugye december 9 óta ezt látom, és már a második tr száma, az első cancelled lett)
Mert Aliexpress service oldalán belefutottam egy ilyen táblázatba, és félő hogy erre hivatkozhatnak, ha elutasítják ez esetleges dispute-ot (not be updated anymore... ilyen van?!
):
Én szívesen benyitok rá dispute-ot, mert a végső dátum túl messze van, és kevés esélyt látok rá, hogy ez valaha is megjön, de tartok tőle, hogy úgy járok, hogy eladó annyival kimagyarázza, hogy nem frissült csak a sállítási infó... és akkor gondolom többet nem tehetek)
Valakinek ilyen helyzete van/volt? Esélyek, tippek, ötleket? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest