- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Garmin topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Annál a mentési pontnál kellett a szekrénybe bújnom, ami mellett felrobban a gázcső, és Amanda elkiáltja magát, hogy F..k! , meg ahol a kulcskártyát kell kilootolni a továbbjutáshoz (Lingard irodája melletti szoba, csak hogy teljesen tiszta legyen
). Abban a kis szobában csak a szekrényben lehet elbújni, nincs idő máshova menni, végig ott kóborol az idegen.Egyébként Kuhlman halála után már fullon volt nekem a fejlámpa elem, még újra is töltöttem egyszer teljes lemerülés nélkül, hogy fel tudjam venni az új elemet.
A ládák/szekrények meg botrányosak, azon kívül, hogy a legelsőben még a Sevastopol rakodóterében 50 flamethrower üzemanyag volt, kb semmit nem találtam.

Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Abban a kis szobában csak a szekrényben lehet elbújni, nincs idő máshova menni, végig ott kóborol az idegen.